OMFG, to je najlepšia hexalógia na svete... Legendárny kult.
Najprv odporúčam ale pozrieť staré časti, t. j. štvrtú, piatu a šiestu a potom prvú, druhú, tretiu. Pretože 4,5,6 sa natáčali pred 30 rokmi a 1,2,3 nedávno.
Ja som to vydela, podla mňa to je super, ale niektoré scény sa mi nepáčia napr.: 3 časť na konci, alebo 5 časť ako ..........to je jedno, ale oplaí sa pozrieť.
@nellynorty Vydím že ti tu niektorí píšu že sa ti to nebude páčiť, ale mala by si si to pozrieť radím ti, a ked sa ti to nebude páčiť dalej sa tým zaoberať nebudeš, a nebudeš mať s toho nočné mory,tak podla mňa pozri si to a sama posúd či sa ti to páči alebo nie.
@nellynorty Áno v 70. a 90. rokoch boli nakrútené tri časti a stala sa z toho legendárna trilógia. V predošlom desaťročí boli modernejšími technológiami natočené a spracované nové tri časti, ale dejovo sú ešte pred tými troma. Do roku 2020 majú byť dorobené časti 7,8,9.
@nellynorty no mňa snáď jebne -.- to si tak pitomá, že veríš že tu každý má svoj reálny vek?! A okrem toho, star wars videl aj môj 10 ročný brat, 6 ročná sesternica, a obaja tomu chápali, a podľa úrovne vyjadrovania sú aj obaja chytrejší než ty -.-
@nellynorty Našiel ho Qui-Gon Jinn na planéte Tatooine. Zistil, že Anakin má väčší počet Midichlorianov ako majster Yoda(viac ako 20 000) čo znamenalo, že práve Anakin môže byť „vyvolený Obi Wan Kenobi vycvičil Anakina Skywalkera Jediho lebo Qi Gon Jinn v 1 časti zomrel pri súboji z Darth Maulom. Potom sa Anakin stal členom rady Jediov. Zo svojov manželkou Padme Amidaly nal 2 deti Luke Skywalkera a Princeznu Leju Organu. Miloval Padmé a kôli svojim víziam o jej smrti sa dal zlákať a kancelár bol k tomu dobrý herec, čiže šikovne využil Anakinové obavy. Je však ironické, že Anakinov prechod na temnú stranu bol zapríčinený obavami o život Padmé. A dá sa povedať, že on ju vlastne zabil. Zradil svojho majstra a celý Rád Jedi. Kancelár Palpatine (temný Lord Sidious) začal Anakina zvádzať na temnú stranu sily. Anakin nakoniec podľahol a stal sa učňom Lorda Sidiousa, stal sa z neho Sithský Lord - Darth Vader. Anakinov syn Luke Skywalker Hneď po narodení bol ukrytý u svojho stýka Owena a tety Beru Larsových na púštnej planéte Tatooine. Stretol sa tu s Obi-Wanom Kenobim, ktorý ho uviedol do sveta Sily a dal mu svetelný meč, ktorý používal jeho otec. Neskôr sa Luke po výcviku u majstra Yody na planéte Dagobah stáva Jedim a po súboji s vlastným otcom Darth Vaderom a s Imperátorom, v ktorom zvíťazí, navráti galaxii mier. Neskôr si Luke vezme Maru Jade a založí akadémiu Jedi na planéte Yavin, neskôr s ňou bude mať syna Bena Skywalkera. Stačí????
@nellynorty ten dej je tak trochu zložitý. Ale v najjednoduhšej forme:
Blá blá blá... boj medzi "rytiermi" Jedi a Sith... a v podstate je to príbeh o živote Anakina Skywalkera, ktorý bol učňom Jedi, ale stal sa z neho Darth Vader, čiže majster Sith..
Práve pozerám 1 časť, zatial to je celkom fain, teraz to je ako ten malí Anakin je na tých závodoch, a neviete či sa dá SW kúpiť na DVD aj po čeky alebo slovensky?? nieže by mi robila AJ problem (po aj viem perfektne) ale len tak sa pýtam.
Všetci čo písali že Star Wars je supera má si ho moja sestra pozriet tak im dakujm, presvečili ste moju sestru, (a mne sa to nepodarilo skoro pol roka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
to je to s tým "som tvoj otec!"?
a svetelnými mečmi?
Nevidela som to, ale toto o tom viem (a asi mi to stačí
here is everything you need to know.
Najprv odporúčam ale pozrieť staré časti, t. j. štvrtú, piatu a šiestu a potom prvú, druhú, tretiu. Pretože 4,5,6 sa natáčali pred 30 rokmi a 1,2,3 nedávno.
myslím že som to nevidela a ani po tom netúžim.
a myslím si že TEBE sa to nebude páčiť
Najúžasnejšie filmy, ktoré som kedy videla...
a NEVIDEL nie NEVYDEL, ako 18 ročná by si to už mohla vedieť...
» sk.wikipedia.org/wiki/Hviezdne_v...
,,Je to jeden z komerčne najúspešnejších a najznámejších filmov všetkých čias a film, ktorý značne ovplyvnil ďalší vývoj filmov sci-fi"
Blá blá blá... boj medzi "rytiermi" Jedi a Sith... a v podstate je to príbeh o živote Anakina Skywalkera, ktorý bol učňom Jedi, ale stal sa z neho Darth Vader, čiže majster Sith..