nie, ale raz jeden docent u nas na fakulte vyhodil chalana zo skusky a chalan tym padom vypadol aj zo skoly...tak tresol od jedu mileho docenta po hlave tubusom
rodicia moju skolu neriesia.k ucitelom na vyske sa spravam uctivo lebo narozdiel od nejakeho zakomplexovaneho ucitela na srednej maju urcitu autoritu.vsetci na skole su v pohode cize nie je problem.
nie, ale pacilo sa mi ako v 2. triede zotreli ucitelku v poobednajsej druzine ked ma nepustila nacas (ponahlala som sa na hudobnu) a este mi napisala poznamku a oco jej do ziackej napisal aby dodrziavala predpisane odchody ziakov a tu poznamku uplne ignoroval
Na strednej si jeden profesor dovoloval vela k jednej spoluziacke, robil si s nej srandu, posielal ju stale k tabuly a obtazoval ju, az kym jedneho dna neprisiel do skoly jej otec, povedal, ze dostane dobre na p.icu, chytil ho za golier, ale on sa mu vysmykol, otekal po schodoch cez chodbu a zavrel sa v kabinete, to bola sranda a bol pokoj ...
mama chcela robit cirkus ale nedovolila som...minule mi dala učka zaucho za to ze som sa vyprvala a aja som jej ho v reflexe vratila...dva krat solnejsie viem si to vybait sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov