Zdravím. Moja kamarátka sa mala priatela, nazvime ho Peter. Peter bol k nej dosť zlý, zakazoval jej kamarátov, podvádzal ju atd... Mne osobne sa vyhrážal tak ako aj ďalším. Problém je, že je v podmienke za krádež v obchode. A ak bude pokračovať,
chcem ísť na políciu. Otázka je, keď je v podmienke na neviem ako dlhú dobu, pôjde automaticky do basy? Prípadne, ako sa to rieši? Musím podať trestné oznámenie? Nemam chuť sa s ním naťahovať po súdoch. PS: vyhrážal sa mi, že mi ubliži a podobné veci... A oni dvaja sa už rozišli...
@pako26 podmienečný trest má za majetkovú trestnú činnosť, toto je niečo iné, normálne sa začne šetrenie (ak vôbec, policajti takéto vyhrážania ak nejde o nič vážne čo by bolo uskutočnené neriešia, alebo len priestupkom) a MOŽNO mu tá podmienka zaváži max ako priťažujúca okolnosť...
A co ty s nim mas?' Je to sused alebo spoluziak ze sa denne vidate a.lezi ti tak.na.srdci? Alebo je to len nejaky typek ktoreho ani nepoznas ale proste si povoes preco niekoho nedostat do basy ked spravil nejake chyby... vyhrazanie druhej osobe pokial nie je nejako podlozene a ze by to bolo aj realne a.nie len ze sa naseriem a poviem ze ti rozbijem drzku tak ... ale stale.nechapem.co ti ten clovek spravil
@plavam_zivotom pár dní dozadu som videl reportáž a nejakej žene čo mala tiež podmienku niečo s pozemkamy. No a vyjadroval sa tam niekto že stačí na červenú prejsť a už je to problém ak máš poedmienku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov