Výhoda manželstva je že nič nepredstierate ste taký aký ste a keď sa vyskitne problém snažite sa ho riešiť, kdež to v partnerskom vzťahu nemáte istotu koľko spolu budete a snažite sa byť v očiach partnera čo najlepší a pri nejakom probleme sa radšej vykašlete na ten vzťah... Ale aj tak manželstvo nepodporujem podla mna je to blbosť..
@nessia O.o tak tomu fakt nerozumiem prepáč.. "kdežto v partnerskom vzťahu nemáte istotu koľko spolu budete.."
lebo keď sa dvaja zoberú rozdeliť ich môže až smrť alebo ako to mám chápať?
ja mám napríklad vzťah už vyše dva aj pol roka, snažím sa byť stále preňho tá najlepšia, ale takisto už vie o mojich slabinách a horších stránkach môjho ja a nezutekali sme pri nejakom probléme ale riešime ich... a myslím si, že je úplne jedno či dvaja žijú na hromádke alebo sú aj zobratí, tieto veci nezávisia od nejakého papiera, ale od tých ľudí..
Jedina vyhoda su legislativne privilegia (dedicstvo, pripadna delka majetku, info o zdravotnom stave atd) oproti nemanzelskym vztahom. Inak vidim len nevyhody, hlavne ak je manzelstvo nieco v com ma stat posledne slovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
lebo keď sa dvaja zoberú rozdeliť ich môže až smrť alebo ako to mám chápať?
ja mám napríklad vzťah už vyše dva aj pol roka, snažím sa byť stále preňho tá najlepšia, ale takisto už vie o mojich slabinách a horších stránkach môjho ja a nezutekali sme pri nejakom probléme ale riešime ich... a myslím si, že je úplne jedno či dvaja žijú na hromádke alebo sú aj zobratí, tieto veci nezávisia od nejakého papiera, ale od tých ľudí..
nevyhody - clovek nie je sam
nevýhody si všíma opačne zmýšlajúci človek