mozno ste to zazili: problemy v rodine, stres, nuda a ziadny priatelia nablizku...tak mi dopekla poradte z ktoreho mosta si to mozem skocit! nech je tam voda poraidne hlboka a nech mi tam robi aj par ludi publikum...hmm? kde teda???
stary most sa bude burat a staavt novy tak si pockaj nato budes prva ktora z neho skoci inak navrhujem riesenie most apollo bude to v luxus style a bude to mat uroven ak sa chces drzat klasiky, ktora je uz rokmi overena tak doporucujem novy most.
Tu skoc do kamenickeho potoka ale nie... ja som na tom rovnako... doma hrozne... a kamosov nablizku nemam zavri sa do izby, bud sama a si pust veselu pesnicku mne to pomaha
tak sa teda pridte kuknut, nech ztade neskacem ako uplna troska a nech mam dajake to publikum...apollo teda, a ta vieden nie az taky zly napad...len newiem po enmecky
caw ked si este neskocila tak by som rad skocil aj ja s tebou bolo by to mozne ?
ale nee no ked sa da tak ries problemy nejak inak chlast drogy noo davam ti dost blbe rady ale ja by som si asi tiez skocil tak odo mna inee cakat ani nemozes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
btw mne na depku dost pomaha dobre jedlo a hudba
ale nee no ked sa da tak ries problemy nejak inak chlast drogy noo davam ti dost blbe rady ale ja by som si asi tiez skocil tak odo mna inee cakat ani nemozes