vdaka tomu,že som sa pár rokov, vlastne to bolo cele desaťročie,ked sa tak zamyslim , venovala jednemu športu, naučila som sa prehru brať celkom "športovo" a aj mi to dost pomohlo do mimošportových aktivít. Ked som však vyhrala, alebo vyhrám, jasne, že to človeka potesi.
ja som mierumilovny clovek, nerada sutazim a hlavne s ludmi, ktori su schopni ma zavrazdit, lebo vyhram. nad prehrou sa dokazem povznies podla situacie, ked je to nieco, co som proste chcela vyhrat, alebo ked prehra dokazuje, ze som uplne neschopna, tak ma to serie
Vždy v každom športe, súťaži, hre si už vopred myslím že prehrám tak hrám tak aby som do toho nedal veľa úsilia nech nie som sklamaný z prehry.. ak hrám týmovú hru a mam pocit že mame šancu a ja sa začnem snažiť a nakoniec to niekto dodrbe tak navonok hrajem že úplna pohodička ale vrie to vo mne tak že mam chuť každého obviňovať z prehry nášho týmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov