auto, potom byt... dovolenka... uplatenie dekana, aby som skončila VŠ... sice.. ja som toho nazoru, že keď ma človek vela, vela peňazi, tak nepotrebuje titul...
pozemok a dala by som si postaviť dom, potom by som vyplatila všetky hypotéky čo máme doma, kúpila by som si auto a išla niekam na dovolenku... ostatok by išiel do banky a utrácala by som to na veci, ktoré chcem, ale už by nešlo o nič také veľké
napisal by som na facebook nech mi kazdy napise co mu mam kupit ale fakt, az potom by som asi kupoval popri kupovani im aj sebe lol, ja som aky dobrak ? (varim, vysavam, nepijem, nefajcim, ktora ma berie?)
Neobmedzené? V lotérií? Tak budiž, zapojím fantáziu.
Kúpila by som si dom so záhradou s bazénom a celý by som ho zariadila podľa seba. Teda, takmer celý. Vyhradila by som v ňom nejaké izby pre kamarátov, ktorí by chceli dočasne bývať so mnou (študentom sa šetrenie na nájme vždy zíde a nechala by som ich, aby si tie izby z mojich peňazí zariadili oni samí.
Kúpila by som si nejaké domáce zvieratko. Možno aj viaceré. Nikdy som žiadne nemala, mám čo doháňať
Zaplatila by som si vodičák a kúpila by som si auto.
Precestovala by som všetky mestá a miesta, ktoré by som chcela vidieť. Nie naraz, ale tak pekne postupne, nech si to vychutnám. A samozrejme, vzala by som sebou aj mojich kamarátov.
Odložila by som väčší obnos peňazí na nejaký šporiaci účet pre sestru. Aby mohla ísť študovať čokoľvek a kamkoľvek chce. A aby mala niečo málo na to, keď sa bude chcieť osamostatniť.
Neobmedzene mnozstvo penazi ... vsetko mozne by som si kupil ... este aj @pumaamravec ... Jaguar a balon na ranne kavickovanie a lietanie nad Bratislavou :p a ako prve asi cestovne na MHD, lebo uz neplati
@snehovavlocka Ooooo, takže.. takže.. (ou, pozor, kľudni vášne, Fluss,) aj medzi pufovanými chlebíčkami a pečivom a tiež v sekcii kutilských regálov s balením hmoždiniek, šrobovákov, drobného príslušenstva a brusného papiera?
PS: Kde budeš kupovať byt? Dovolíš si aj taký luxus, ako vhodný dopravný prostriedok, napríklad boby?
Ááááh.. neobmedzené peniaze? Nejdem sa tu oháňať charitou, jasné, že aj to by bolo, ale teraz idem myslieť sebecky... čiže: Vlastné bývanie - dom s bazénom, krásnym anglickým trávnikom a nejaké dva kone , auto - starý mustang + niečo reprezentatívnejšie...ako každý.
Kurzy na rôzne extrémne športy - basejumping, skydiving a ktovie, čo by sa ešte našlo.
Najrôznejšie maliarske farby sveta s podstavcom. Milión štetcov a KOH-I-NOOR ceruziek.
Výlet do Harry Potter parku v Ohiu.
Kinosálu, kde by som hrala počítačové hry.
Akvárium - velikééééé akvárium aj s filtrami (ktoré sa mojej malinkej 9 litrovky nezmestia)... vlastne dve akváriá... jedno sladkovodné, jedno so slanou vodou.
A keďže je tých peňazí neobmedzene, sponzorovala by som hádzanú v mojom meste, aby sa úplne nezmizla
@flussica ale zas nie všade naraz, ešte ani nemám milióny a už začínaš byť rozmarná
byt? nie, domček s bazénom a hojdačkou, nie veľmi vzdialenou záhradou na pestovanie mrkvy, brokolice a šalátu + víkendovou chatkou a domčekom na strome... a niekde tam (alebo aj všade) seansový kútik s tibetskými miskami
samozrejme lietajúce sane poháňané ekologickými sobmi )
@snehovavlocka Chcem si Ťa vziať druhýkrát. Rozvedieme sa, len pre tento účel? (Zn.: To nie pre tie peniaze. To preto, že si vymenovala úplne všetko, čo by mi náramne vyhovovalo, okr. i..)
@snehovavlocka Aha, to sa robí ? Ah, no a počkaj.. nebude to len ďalší predražený výmysel nafúkaných úradov (ach)? Dostaneme aspoň tortu, ako pozornosť podniku? Nie, že by som si dala (inú, než od Teba). Tak môžeme. Ah, som nezodpovedný partner - nesledujem všetky výročia . Lenže.. od akého presného dátumu to mám počítať? Ty to nejako presne máš určené?
(Máš skvostné členenie . Však ja mám vodu rada, ale tá sa dá využívať aj na iné účely, než priame kúpanie a prípadné ľadové korčulovanie, keby sme chceli byť dôslední, nie? Napríklad.. oh, no keby si mi dovolila si tam vziať svoj čln - ten z fotoalbumu, ten papierový - tak som maximálne spokojná a nereptám. Ale vlastnooo..telne doň vleziem jedine cez noc, keď bude nov !)
@flussica Niekto možno. Ale mohli by sme to súkromne spraviť a tortu upečiem ja, hoci aj čisto ovocnú alebo zeleninovú, príp. kombinovanú. (dovtedy sa naučím)
Ani ja to nesledujem, ale keď si toto nadhodila, pozrela som tú starú diskusiu, kde sa to odohralo.
smiley: aha, aha... no ale, nie iba cez noooov, keď už máš tie člny stále pri sebe, netreba byť prehnane opatrná. ale nútiť ťa nebudem. môžeme v tom bazéne napríklad aj trénovať rybárčenie)
@snehovavlocka Súkromný romantický večer na záchode, vzhľadom na kombináciu ingrediencií neviem, či zrovno vhodným spôsobom ? Radšej sa drž jednoho z toho, teda, no to by ma nenormálne potešilo . Ani nemusíš nič prekombinovávať, však aj také tie jednoduché bez pečenia sa robia, čo tam ide len našľahaná smotana, nejaké piškóty a navrch ovocie zaliate v želatíne.. nemáš nič proti želatíne? Ja nič, v takejto forme . Samozrejme Ti pomôžem, ak budeš potrebovať - môžem ísť uloviť piškóty alebo vypestovať smotanu..
Hm.. a fakt. 8) (Už sa polepším - už som si pridala po včerajšku dva nové dátumy o Tebe do kalendára a všetko to pripadá na marec, potom nasleduje skorý apríl, zas ďalšie.. to si tak naschvál plánovala, väčšinu svojho oslav-hodného života sústrediť na jar ?) Hiii, počkaj, ja som ani nemala rozlúčku so slobodou! Ty si mala? No, vidím viac vecí na nápravu.. Na úvod - tú rozlúčku môžeme spraviť spoločnú, ale ak chceš bezo mňa (nejakých motorkárov nabaliť a robiť niečo neprístojné, čo by som nemala vidieť), tak nech sa páči.
(Jejda, však by si sa so mnou rozviedla, keby si ma videla v plafkách inokedy, než za novu, počas ktorého by si ma vlastne nevidela .
Ale to rybárčenie nie je zlý nápad, len... si si istá, že sa budeš ešte chcieť kúpať vo vode, kde sa predtým kúpali dážďovky na háčiku = odohrala sa chladnokrvná vražda a ktovie, ako by sa darilo rybám, ale neviem, či by sme si radšej teda na toto nemali spraviť po záhradke nejaké riečne koridory, samozrejme, s prúdom, nech môžeme mať aj pstruhy a ak chceš kapry, tým treba pripraviť zas iné podmienky, no, to všetko preberieme potom niekedy, hm?)
Ja by som kúpila rodičom domček, potom by som odcestovala do L.A., kde by som si postavila obrovskú vilu s bazénom, potom by som si kúpila auto, súkromné lietadlo, šoféra, pilota, kuchárku a iné služobníctvo Potom by som nahrala album a nejaké filmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
letenku do Číny
a potom BYT !
Dom > byt
ale najprv by som.. sa asi zbláznila a potom by som išla tour de zábavné parky po svete
a inak investoval skoro všetko, ak by som vyhral ten popísateľný blud
Kúpila by som si dom so záhradou s bazénom a celý by som ho zariadila podľa seba. Teda, takmer celý. Vyhradila by som v ňom nejaké izby pre kamarátov, ktorí by chceli dočasne bývať so mnou (študentom sa šetrenie na nájme vždy zíde a nechala by som ich, aby si tie izby z mojich peňazí zariadili oni samí.
Kúpila by som si nejaké domáce zvieratko. Možno aj viaceré. Nikdy som žiadne nemala, mám čo doháňať
Zaplatila by som si vodičák a kúpila by som si auto.
Precestovala by som všetky mestá a miesta, ktoré by som chcela vidieť. Nie naraz, ale tak pekne postupne, nech si to vychutnám. A samozrejme, vzala by som sebou aj mojich kamarátov.
Odložila by som väčší obnos peňazí na nejaký šporiaci účet pre sestru. Aby mohla ísť študovať čokoľvek a kamkoľvek chce. A aby mala niečo málo na to, keď sa bude chcieť osamostatniť.
A kúpila by som si kóóóóópu oblečenia ^^
presne, najlepšie Stroh 80
PS: Kde budeš kupovať byt? Dovolíš si aj taký luxus, ako vhodný dopravný prostriedok, napríklad boby?
Kurzy na rôzne extrémne športy - basejumping, skydiving a ktovie, čo by sa ešte našlo.
Najrôznejšie maliarske farby sveta s podstavcom. Milión štetcov a KOH-I-NOOR ceruziek.
Výlet do Harry Potter parku v Ohiu.
Kinosálu, kde by som hrala počítačové hry.
Akvárium - velikééééé akvárium aj s filtrami (ktoré sa mojej malinkej 9 litrovky nezmestia)... vlastne dve akváriá... jedno sladkovodné, jedno so slanou vodou.
A keďže je tých peňazí neobmedzene, sponzorovala by som hádzanú v mojom meste, aby sa úplne nezmizla
byt? nie, domček s bazénom a hojdačkou, nie veľmi vzdialenou záhradou na pestovanie mrkvy, brokolice a šalátu + víkendovou chatkou a domčekom na strome... a niekde tam (alebo aj všade) seansový kútik s tibetskými miskami
samozrejme lietajúce sane poháňané ekologickými sobmi )
(tak mi to vyšlo, začleniť ťa! ale určite všetko? aj bazén? či kvôli mne aj doň vlezieš?
(Máš skvostné členenie . Však ja mám vodu rada, ale tá sa dá využívať aj na iné účely, než priame kúpanie a prípadné ľadové korčulovanie, keby sme chceli byť dôslední, nie? Napríklad.. oh, no keby si mi dovolila si tam vziať svoj čln - ten z fotoalbumu, ten papierový - tak som maximálne spokojná a nereptám. Ale vlastnooo..telne doň vleziem jedine cez noc, keď bude nov !)
Ani ja to nesledujem, ale keď si toto nadhodila, pozrela som tú starú diskusiu, kde sa to odohralo.
smiley: aha, aha... no ale, nie iba cez noooov, keď už máš tie člny stále pri sebe, netreba byť prehnane opatrná. ale nútiť ťa nebudem. môžeme v tom bazéne napríklad aj trénovať rybárčenie)
Hm.. a fakt. 8) (Už sa polepším - už som si pridala po včerajšku dva nové dátumy o Tebe do kalendára a všetko to pripadá na marec, potom nasleduje skorý apríl, zas ďalšie.. to si tak naschvál plánovala, väčšinu svojho oslav-hodného života sústrediť na jar ?) Hiii, počkaj, ja som ani nemala rozlúčku so slobodou! Ty si mala? No, vidím viac vecí na nápravu.. Na úvod - tú rozlúčku môžeme spraviť spoločnú, ale ak chceš bezo mňa (nejakých motorkárov nabaliť a robiť niečo neprístojné, čo by som nemala vidieť), tak nech sa páči.
(Jejda, však by si sa so mnou rozviedla, keby si ma videla v plafkách inokedy, než za novu, počas ktorého by si ma vlastne nevidela .
Ale to rybárčenie nie je zlý nápad, len... si si istá, že sa budeš ešte chcieť kúpať vo vode, kde sa predtým kúpali dážďovky na háčiku = odohrala sa chladnokrvná vražda a ktovie, ako by sa darilo rybám, ale neviem, či by sme si radšej teda na toto nemali spraviť po záhradke nejaké riečne koridory, samozrejme, s prúdom, nech môžeme mať aj pstruhy a ak chceš kapry, tým treba pripraviť zas iné podmienky, no, to všetko preberieme potom niekedy, hm?)