Nho ja ked este byvalo Je to mozne s Prockom a vtedy tam bol akurat Pavol Rusko tak som poslal sms ze ci bude hresit alebo nie. VTedy som vyhral videokameru.
Potom ked som sestre posielal hlasy do Brejku tak tam poukazku v hodnote 5.000 /ktora prepadla/
Potom asi min.tyzden listky na koncert
A potom na zapasoch 10.000 som uhadol 5 zapasov...
boli casi kedy som sa dost aktivnejsie venoval sportom na ktorych sa dalo vkuse vyhrat pokial niekto mal asi tak 10% talentu a 90% driny..ja som sa konkretnejsie venoval futbalu a atletike. futbalom som vyrastal, kazdy ho zboznoval. k atletike som sa dostal viac menej nahodou ked som siel na reprezentacnu sutaz za skolu. zacalo ma to bavit. chodil som na sutaze na ktorych som ziskaval dost bodov pre nase druzstvo alebo som ziskaval uspechy pre seba za cim bolo velmi vela driny ale tak clovek citil v sebe ten pocit uspechu. ako druzstvo sme to dotiahli aj na MS kde sme sa umiestnili co boli tiez velmi pekne zazitky..medzitym som chodil stale aj na zapasy futbalu co sme sa dopracovali az na postup ktory sme taktiez vyrali.to boli najuzastnejsie pocity ked vies ze nieco robis a robis to tak dobre ze sa z toho tesis. Jedinu vyhru co som kedy zazil bola hlavne vdaka mojmu uspechu.ale v tomto pripade mi neslo o tu vyhru ale o ten pocit ked sa citis ako sa ti uvolnuje aky si hormon stastia ktory ta tak velmi naplna a pritom je to len absolutne nic. nenormalne neco.aj ked som bol zniceny, unaveny, aj ked som bezal tolko ze som odpadol aj tak sa to za ten pocit vzdy oplatilo a dodnes mozem lutovat ze som sa vykaslal na nieco co ma fakt ze naplnalo pocitom ze mam z niecoho radost=oP
kedysi v tom detskom bolku,v Telerane som vyhravala pravidelne.. stale som mala stastie dovolat sa.. a povyhravala som tam kopec plysakov,dnes si hovorim ze som musela byt riadne vadnaa.. a este nejake spoloc.hry,kolky,CD,knihy a take hovadinky..
V súťažiach typu "odcituješ štyri kapitoly z encyklopédie a dostaneš diplom" dosť veľa, v zlosovaniach nejaké písacie potreby, reklamné tričká a hrnčeky..A neustále dostávam darček ku nákupu, aj keď nie je vypísaná taká akcia, asi nejako pôsobím na predavačov
vyhrala som asi pred rokom DVDcko z jednej stranky..a to mi este napisali, ze mi ho poslu ked si zaplatim postovne tak som im povedala, ze si ho mozu nehat..a aj tak mi ho poslali trapáci
raz som nakupil do tomboly asi 40 listkov a vyhral som takmer kazdu cenu okrem hlavnej ..mam doma digitalne vahy,permanentky 500 korunove do solarka,asi 5obalov na okuliare,kalkulacky a same hovadiny co nikdy nevyuzijem ..a ked som bol mensi vyhral som zubnu pastu ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
clovek moze vyhrat aj veci ineho nematerialneho charakteru...
a viec vyhrat asi ani nechcem, istí ludia su tu vyhrou.
Potom ked som sestre posielal hlasy do Brejku tak tam poukazku v hodnote 5.000 /ktora prepadla/
Potom asi min.tyzden listky na koncert
A potom na zapasoch 10.000 som uhadol 5 zapasov...
A na lote a tak uz take mensie ciastky
ale najviac mam stastie v sms sutaziach
a v laske nie
» www.birdz.sk/webka/matias/fo...
a potom este klavesnicu a mys microsoft bezdrotovu, to bolo tiez take vacsie
a potom medaile/y (???) - mal som dostat raz striebornu a zlatu my dali debili