tak vyhrala som cdčko twinsiek - čo som vôbec nechcela :/ od časopisu Markíza..asi som mala napísať iný vek :/ no a ešte som vyhrala súťaž v kreslení (20 eur tuším a obrovský set farbičiek a kopu iných vecí, fixiek a neviem čo všetko v tom bolo a bolo to v drevenom velkom puzdre)...inak ostatné veci si nepamätám, v stieracich neviem čo som vyhrala euro - dva krát ktoré som nedostala ale tak ani to som nekupovala tak som nič nečakala a nič mi také nenapáda..nejaké somarinky len, na kt. si nepamätám
iba raz a bolo to dost velmi davno - stojan na CD a VHS Priatelov vo Funradiu v sutazi Sekunda za uhadnutie pesnicky Wamdue Project - King Of My Castle
inac mam v sutaziach smolu, dokonca som nikdy nevyhral ani len par korun za tipovanie zapasov a to som skusal snad 100x, ale vratilo sa mi to v stasti v laske
Desat eur za zreb. a knizky v recitacnych sutaziach, ked som bola mala.. A taky obycajny sach za prve miesto v matematickej olympiade, v piatej triede. Aj tak neviem hrat sach.
asi najväčšia materiálna výhra u mňa bol nový počítač ... to ste mali vidieť tie infarktové stavy keď mi zavolal kuriér, že má pre mňa balíček a ja som si nič neobjednal a potom dovalil metrovú krabicu
V maxovy asi prvé miesto v kraji v klokanovy druhé, plno kktín, perá diplomy, nejaký album a najlepšie, že som si to všetko odnášal spolu s vysvedčeím na ktorom bolo 5 z matiky
Este na zakladnej som vyhraval knihy na hviezdoslavovom kubine a na salianskom matkovi. Minule vianoce som napriklad vyhral na FB (ojebal som tu appku) domaceho robota v hodnote 300 eciek, ale akosi som nikdy nemal cas si vyzdvihnut vyhru, takze asi prepadla v prospech nejakeho zamestnanca toho nemenovaneho retazca, ktory sutaz organizoval. Ale inak som nikdy nic nevyhral nahodne, vsetko bolo o tom, ze som pre to musel vynalozit nejake usilie, ci uz to bolo podstivo alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a vtedy som uveril že sú tam aj sumy vyššie ako 1€
fotoaparáty - z Granka
iné Granko veci
knihu a peniaze - z časpopisu Fľak
CD - zúčastnila som sa súťaže na bravo webe kvôli sestre
a určite ešte niečo
šampóny za to, že som poslala krížovku
kalendáre..tiež za dáku súťaž, kde sa odpovedalo na otázky a bolo niekoľko kôl ..tak som jedno kolo vyhrala
a 50eur na žrebe (zrovna v piatok 13.
..a to je asi všetko
dvd borat a bruno na nejakom webe za spravnu odpoved
vela sladkosti/kozmetiky/poharov za vyhry v tenise
pastelky,omalovanku a adventny kalendar v sutazi vianoce ocami detí
a to je asi vsetko
inac mam v sutaziach smolu, dokonca som nikdy nevyhral ani len par korun za tipovanie zapasov a to som skusal snad 100x, ale vratilo sa mi to v stasti v laske
aaa dokonca prijimacky na tanecnu! i'm fabulous!
nejako to 15 v Lote
raz okolo 30 v kartách
(ale nie som nijaký gamblér, alebo tak )
potom mrte veľa knižiek za všeliake literárne súťaže a po kokot diplomov
potom rôzne vecné ceny za všeliake literárne súťaže (ale nie knihy, ale proste hovadiny, ako napríklad socha)
niekedy na základke tuším že zápisník v nejakej tombole
a hm, to je asi všetko, ja sa moc nezapájam do súťaží
Ináč fasa profilovka
Samé mixery a spotrebiče
Sam som nikdy nič nevyhral.
tabuľku na kreslenie
asi 7 kníh (stále z literárnej súťaže)
perá, zvýrazňovače a také veci
sluchátka na školskej tombole
myslím že už nič, keď tak si to nepamätám
Pravidelne som vyhrávala tanečné a spevácke súťaže ... Škoda len,že to je už minulý čas... O.o
V tombole na silvestra som ale za mamu prevzala fernet uterak a deky z mikrovlakien -.-