Dal by som nejaké peniaze rodičom, nech si kúpia čo chcú, keďže v poslednej dobe uvažujú o prerábke bytu ale nemáme na to peniaze, bratovi nech si kúpi vlastný byt/dom a starým rodičom. Niečo by som si možno nechal
Okamžite by som odišiel z mojej školy, rok by som si dal prestávku počas ktorej by som šiel dobrovoľne na psychiatrické liečenie a na jazykový kurz do zahraničia. Od septembra ďalšieho roka by som nastúpil na inú školu a iný odbor. Časť by som dal svojej mame a zvyšok vložil do platiny a kanadského doláru.
za 50 by som kupil mensi bytik, zalozil ho hypotekou, kupil druhy a oba by som prenajimal.. 20 by som dal do zlata, za 20 by som kupil par akcii Apple a za 10 by som isiel na dovolenku na Bora Bora.
no čo, dal by som večšiu časť do banky, kupil by som si byt, najnovšie esko (mercedes), a sledoval, ako mi rastú úroky, a pravdepodobne by som si konečne začal užívať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a este par veci, ale uz som daleko za 100 000€