no mala som tu diskusiu o tych fotkach ako sa chovat ked na vas vykrikuju a tak..a teraz co by ste urobili keby to ma nejaky typek na pogrci v albume??vynadat??ujebat??odseknut penis? alebo ja uz fakt neviem co
@stmortis na azete by niekde mohli byt napisani admini.
Inak mozes to normalne nahlasit na policiu, pretoze na to aby mal tvoje fotky potrebuje tvoj suhlas a ked sa jedna o "osobnejsie" fotky, tak to uz je moc.
Takz skus to v krokoch, ak nevyde nejaky, postup na nasledovny: 1. povedz typkovi, nech ich vymaze
2. povedz adminovi nech vymaze
3. povedz fizlom nech si ho podaju
Takto sa na tie fotky nezabudne, lebo nejaky keket to stiahne do PC, hodi to este aj na warez fora atd.. proste sa to bude sirit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
sak skus s adminom
Ale skús to,ja ti však poradiť nveiem.
@lenuska175 aj podla mna na to bude jebat tak nevim...
@sexisasa udala??az tak daleko zajst?
Inak mozes to normalne nahlasit na policiu, pretoze na to aby mal tvoje fotky potrebuje tvoj suhlas a ked sa jedna o "osobnejsie" fotky, tak to uz je moc.
Takz skus to v krokoch, ak nevyde nejaky, postup na nasledovny: 1. povedz typkovi, nech ich vymaze
2. povedz adminovi nech vymaze
3. povedz fizlom nech si ho podaju
Takto sa na tie fotky nezabudne, lebo nejaky keket to stiahne do PC, hodi to este aj na warez fora atd.. proste sa to bude sirit.
no sak ako videla ich 3/4 skoly plus ucitelia..a nema ich len on..tak uvazujem o postupe dalej
V tom pripade by som si nasiel typka a dal mu ultimatum. Bud da dole tie fotky, alebo sa vidite pri obcianskom sude
no vidis skusim to tak dakujem za radu