Môj bývalý sa vyhráža, ako mne tak aj mojmu najlepšiemu kamarátovi aby sa somnou prestal stretávať inak "dopadne velmi zle". Mne povedal, že keby bol pri mne tak mi za toto všetko jednu vlepí, pri tom som nič neurobila. Raz ho už zbil, kvoli tomu, že bol
Prerušiť akýkoľvek kontakt, vyhýbať sa mu čo najlepšie viete a dúfať, že prestane, že sa uvedomí. Ak sa mu budete ukazovať na oči zbytočne ho to bude dráždiť
Môj bývalý tiež mal vyhrážky, ale našťastie je to typ kt. má len plnú hubu kecov a je bez činov
No, nieco mi to hovori .. samozrejme nahlasit to na policiu. Aj ked Ti nic nepomozu, pokial nieco nespravi. Taka je realita.
Ak Ti to pomoze, mal som rovnaky problem. Dopadlo to tak, ze mi skoncila sekera v ramene od jeho fetackeho kamarata. Ale to uz bola posledna bodka. Policia sa na to aj tak vykaslala, tak sa to riesilo inak. Navstevou par priatelov, ktori vyjasnili, ze ak nebude pokoj, tak bude pokoj.
Vela stastia. :/ .. a bacha na sekery .. ostavaju po tom neprijemne jazvy
ako s bitkou ste mali dosť dobré šance. podať tr. oznámenie za napadnutie, keď toho tvojho kamoša zbil.
a s vyhrážaním, keďže už má za to podmienku tiež. len si nejako zohnať dôkaz. aj tak si myslím, že by dosť pomohlo, keby na neho fízli spravili bububu, vieme o tom, ešte raz a pôjdeš už sedeť.. skús. neviem čo iné by si chcela už robiť.
A este dodam .. hej ako tu vela ludi napisalo, niekedy sa tiez cudujem kam zeny chodia na tych chalanov .. mam pocit, ze cim vacsi grazel tym fakt je ta baba viac namotana .. ale nevadi .. ked sme boli na policii, natrafili sme tam na jedneho fajn policajta, velitela uvaru. To sme tam uz boli snad 5ty raz kvoli tomu istemu. Tak nam hovoril, ze jednoducho nic nemozu, ze je to na prd, ze ci na neho aspon nieco nevieme a tak. Nakoniec dodal, ze si spravia preventivnu navstevu u neho doma. Ze tam posle par chlapcov, aby sa na neho pozreli a skusia na neho spravit "bububu" a pripadne trosku porusit pravomoci kedze chlapec nebol moc inteligentny, aby sa nejakymi vecami, ze nemaju pravo na to a hento ohanal.
@nello asi to poznas ze ludia sa spravaju tak a potom inak, pri mne bol vzdy normalny teda az do bodu kedy nebolo po jeho ... Ja len vobec neviem co robit, ta policia ma napadla hned len ide o to ze chalan je exot riadny a s kamaratom sa bojime ze potom by to uz aj keby vysiel z vazenia riesil inak, pripadne by to riesil este pred tym ako by sa tam dostal cez inych ludi ... Neviem no
@kichasonka je to neverending story .. odporucam Ti policiu, kazdu jednu drobnost im nahlasovat a snazit sa mu vyhybat .. casom ho to prejde .. najdi si inu zensku a na Teba zabudne ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
..... A vyhrážky sa stanú minulosťou.
..... A vyhrážky sa stanú minulosťou.
Nájdi si takéhoto bodyguarda...a vyhrážky sa stanú minulosťou
Môj bývalý tiež mal vyhrážky, ale našťastie je to typ kt. má len plnú hubu kecov a je bez činov
Ak Ti to pomoze, mal som rovnaky problem. Dopadlo to tak, ze mi skoncila sekera v ramene od jeho fetackeho kamarata. Ale to uz bola posledna bodka. Policia sa na to aj tak vykaslala, tak sa to riesilo inak. Navstevou par priatelov, ktori vyjasnili, ze ak nebude pokoj, tak bude pokoj.
Vela stastia. :/ .. a bacha na sekery .. ostavaju po tom neprijemne jazvy
a s vyhrážaním, keďže už má za to podmienku tiež. len si nejako zohnať dôkaz. aj tak si myslím, že by dosť pomohlo, keby na neho fízli spravili bububu, vieme o tom, ešte raz a pôjdeš už sedeť.. skús. neviem čo iné by si chcela už robiť.
vsak skus Polizei
..a vyhrážky sa stanú minulosťou...
Si piča
No a potom » www.birdz.sk/webka/dmx355...
tu má fajn nápad..