takze moj sen : sla som prvy den do skoly.bola som oblecena vo vreci a na hlave som mala zeleny klobuk. pred vchodom do skoly boli slony. na jedneho som vysadla a ten sa zvecsoval a zvecsoval az bol taky velky ze osm z neho vysadla rovno do okna na stvrto
pane boooze ...ja mam take sny ze v noci ma zobudia buchanim na nase dvere policajti ze je vojna a ked sa obleciem vyjdem vonku nas byt exploduje .....a tam to pokracuje poulicnymi bojmi a zijem ...a zadna vojna neide ....pripadne ze sa ocitnem sam nad svojim hrobom ....a tiez zijem proste seeen nic viac nic menej .....ale daj vediet ci si prezila utorok ..alebo veis co kasli na to lebo ho prezijes
normalka aj u mna kazdu noc ina somarina ...splet toho co sa odohralo posledne dni a na co som myslel o com som rozpraval...
bezne sa mi sniva ze ma chce niekto zabit,alebo ine somariny...dnes sa mi ze som sialene jazdil autom po ceste kde po jednej strane bol utes ,druhej skala a ze som tomu daval co auto dalo ..bude to spojene asi s tym ze som tesne pred spanim brazdil stranku CARAT TUNING PARTY a som tam cital o sprintoch
horse jak zaspim z Mp3 v usiach a zacnu soundtracky z vojnovych filmov to uz cisty front mam v hlave ale tie sny si najlepsie pamätam hlavne ked dostanem plny zasah niecim to sa aj prebudim z neskutocnym trhnutim v posteli
D nemosem , tvrda voda? DD tak preto tie tvoje spoluziacky mali mastne vlasy, aj oni mali tvrdu vodu doma , tak nemohli umyt. jednoznacne sa ti stane nejaky trapas ako kazdemu , ale potom to bude v pohode no nie? :p
Škoda, že ja si také fajné streštené nepamätám ...
Mne sa zdá divné, že sa mi v snoch často kalí zrak, akoby som rýchlo doslova slepol ...
A ešte sa vo sne asi metám, lebo sa budím a zisťujem, že mi ruka niekam letí a tak ...
A brat hovorí zo sna a toje vždy strašná sranda ... Vo vete povie prvé 2-3 slová normálne a potom tie slová začnú prechádzať do nejakého nezrozumiteľného mrmlania ... Možno klingónština ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Jednoznacne, budes najkrajsia z triedy a ani chodit tam nebudes musiet, lebo budes lezat v nemocnici?
bezne sa mi sniva ze ma chce niekto zabit,alebo ine somariny...dnes sa mi ze som sialene jazdil autom po ceste kde po jednej strane bol utes ,druhej skala a ze som tomu daval co auto dalo ..bude to spojene asi s tym ze som tesne pred spanim brazdil stranku CARAT TUNING PARTY a som tam cital o sprintoch
A kedze sa budes smykat po zabradli asi sa ti to bude pacit.
Škoda, že ja si také fajné streštené nepamätám ...
Mne sa zdá divné, že sa mi v snoch často kalí zrak, akoby som rýchlo doslova slepol ...
A ešte sa vo sne asi metám, lebo sa budím a zisťujem, že mi ruka niekam letí a tak ...
A brat hovorí zo sna a toje vždy strašná sranda ... Vo vete povie prvé 2-3 slová normálne a potom tie slová začnú prechádzať do nejakého nezrozumiteľného mrmlania ... Možno klingónština ...