pre mna jednoznacne Shawshank, neviem preco... je to podla mna naj film aky som videl, a videl som ho asi 6 krat, a zakazdym ma to uplne pohltilo a na konci dojalo.. neskutocne som sa do toho vzil, a potom mi bolo strasne luto Brooksa, a uplne som vzdy nadseny z toho jak Andy Dufresne vydrbe s tym sefom vaznice, a jak sa nakonec stretnu s Redom... proste milujem ten film no
@fylo no tak dúfam, že nie Ale každý, koho som sa pýtala, odpovedal, že Forrest Gump, čo ma neskutočne štve, pretože ja milujem Shawshank, presne ako napísal @chevro
Oba filmy vyborne, ale mam pocit, ze Shawshank redemption je citlivejsi, skutocnejsi, a zaverecna pointa vyraza dych.
Myslim, ze Forrest mal uspech isty, ale natocit z vaznice nieco tak silne, co sa ma dotklo ovela viac nez pribeh Forresta, je umenie. Ten pocit prekracoval vazenske steny, televiznu obrazovku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a celkovo mám rád filmy s väzenskou tematikou
Myslim, ze Forrest mal uspech isty, ale natocit z vaznice nieco tak silne, co sa ma dotklo ovela viac nez pribeh Forresta, je umenie. Ten pocit prekracoval vazenske steny, televiznu obrazovku...