Výlučne pre absolventov obchodnej akademie bez VŠ!!!
Chcem sa spytat (hlavne dospelych) ako ste sa uplatnili po ukonceni obchodnej akademoe bez nadstavby a VS ? Chcel by som ist na bilingvalnu OA ale kedze som sa dopocul o velkej nezamestnanosti v tomto odbore tak som ostal neisty! DAKUJEM ZA ODPOVEDE !!!
(Nezaujimaju ma odpovede typu bez vysokej tam nechod, naco tam chces ist, najhorsia volba v mojom zivote ... atd) Skor ma zaujima ci ste zamestnany po ukonceni OA pripadne bilingvalnej OA ci pracujete ak ano v akom z tychto odborov ci vobec to ma nieco spolocne s tymto studium ... proste k veciii !!!!!!!!
Naco tu nieco pises ty d**ilko! Napisal som jasne ze k veci a nesnaz sa byt vtipny! Prosim ta ako clovek cloveka daj pokoj a neprovokuj a ak mas nejake info tak napis hlavne k vecii!!! Alebo chod radsej spat ok????
Radsej sa ukludnu, chytrak. OK? Keby si sa nepytal na picovinu, mozno by si sa dockal normalnej odpovede. Kto vie, aka situacia bude na trhu prace, kym ty skoncis skolu?
@dumbledore Vidim, ze dumby nepozna preklepy. Co keby si sa radsej siel venovat okomentovaniu kazdeho prispevku a mna si nevsimal?
@vladqog toto nie je fb ale forum napisem temu ty odpovedas k veci !!!!! A co sa tyka trhu prace to by sa nemalo extra menit alebo kebyze sa chces stat doktorom tak nepojdes na Vs len preto lebo nebudes presne vediet aky bude trh prace?????? Daj si vlastne forum ! Nazov jednoznacne len pre ludi s nisim IQ ako 1 a podnadpis aky nebude trh prace v buducnosti
No po 1 toto nie je zoznamka takze poprosim iba k veci nie dake hadky a co sa tyka teba tucniacik ty si aku skolu vystudoval ze si taky mudry lebo absolutne nerozumiem co mi chcel povedat zatial tu pises same stupidne veci vies myslel som to tak ze nikdy nemozes vediet co kedy bude ty nemozes vediet ci sa vobec zamestnastnas a kedze nic normalne nepises tak ty by asi nevychodil ani Zs ze mam pravdu si uplny dilino ani nevies co pises ja sa s tebou nebudem hadat chcem len poradit spytat sa na par veci (k veci) a to je vsetko neviem kolko mas rokov ci 5 .20 alebo 100 mne je to jedno sle mam otazku zadanu temu tak skus nieco napisat co mi aj pomoze pri tomto studiu alebo sa na toto forum uplne vyse* !!!!!!!!!!
Takto, vo vzdelaní problém nie je, skôr v nedostatku praxe (na pozície v odbore dosť často stačí stredoškolské vzdelanie). Tak som teraz na absolventskej praxi, uvidíme ako ďalej...
A ja som ešte ten lepší prípad, poznám veľa ľudí "od nás", niektorí skončili ako predavačky, iní ako operátori výroby... To by som nerada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zamestnala som sa ako účtovníčka.
@dumbledore Vidim, ze dumby nepozna preklepy. Co keby si sa radsej siel venovat okomentovaniu kazdeho prispevku a mna si nevsimal?
"...kebyze sa chces stat doktorom tak nepojdes na Vs len preto lebo nebudes presne vediet aky bude trh prace??????"
Dufam, ze pochopis, co som tym chcel povedat, ak nie, je mi ta luto...
@dumbledore ak sa das liecit...
A ja som ešte ten lepší prípad, poznám veľa ľudí "od nás", niektorí skončili ako predavačky, iní ako operátori výroby... To by som nerada