prosim vas, potrebujem pomoct.moj chalan sa mi vyhraza, ze si moze precitat davno vymazane smsky, bud len cez simku alebo cez mobil.ze existuje nejaky program, cez aky sa to da vyzistit.naozaj prosim o surnu pomoc,hlavne od niekoho, co ma v tomto nejake s
no o tom velisce silno pchybujem, že by si to dokázal prečítať. a zo sim už v žiadnom prípade, bo sim-ka má príliš malú pamäť na takéto veci. tak len nech sa vyhráža aj naďalej, bo si len robí z huby riť
Ziskat vymazane video z pamatovej karty sa da bez problemov (tak ako sa to da aj z harddisku), ale ziskat smsky zo simky to nie. Vedel by ich ziskat len v tom pripade, ze by robil u operatora a mal by pristup k data centram kde sa uklada cela komunikacia (ano operatori par rokov dozadu vsetko ukladali, a myslim si ze sa na tom ani teraz nic nezmenilo).
ktovie ci sa to da, dneska sa uz da vsetko a kedze nemam o tomto ziadne informacie tak som ticho, ale jedno ti poviem... tvoj priatel je kkt a ked je taky kkt preco ho neposles do pci? A ked uz bude v tej pci, tak ako ziska tvoju simku? Si bud blba alebo retardovana ako aj tvoj priatel
dá sa to aj ja som to robil, ale ono sa to dá len dokedy sa tá správa neprepíše, teda ak zaplníš pamäť simky tak tie staré sa prepíšu a už ich nikto neobnoví
tak isto to funguje aj na hdd
raz som sa dostal k pevnému disku z nemenovanej firmy a podarilo sa mi obnoviť celé ich účtovníctvo oni to lebo len zmazali, keby tam potom celý disk zaplnili napríklad hrami alebo filmami už by sa nič nedalo
u operátora, že dosť dlho ostávajú uložené, ale tam sa nikto nedostane
@tommyhot sms sa ukladaju aj do pamate telefonu cize sa daju ziskat pokial nebolo na ne nastavene ukladanie na sim a na sim sa ti ich zmesti len zopar takze tak ci tak si odkazany ich mat v mobile takze sa daju ziskat a tie zo simky nie.. to je pravda..
@freedomko na sim vojde 10 správ a dajú sa aj tie obnoviť, mal som doma nato čítačku s ktorou sa to dalo (ale len dokedy nepríde ďalšia správa ktorá tú vymazanú prepíše)
ja viem len tie z mobilu nie zo sim a tak isto ako sa daju citat sa daju aj mazat ja to pouzivam ked chcem predat telefon aby si nahodou niekto sikovny necital moje stare sms to nie je potrebne
je mozne ze sa to da..al eten chalan nie je v pohode..co si si tu uz velakrat precitala...ak sa k tomu vie dostat sam..tak mu daj mobil nech sis nim urobi ci chce precita a nech ma kludne svedomie a ptm ho posli do riti...a mozes ho do nej na odchode rovno aj kopnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dievca mas to blbe da sa to poznam taky software a mam jeden taky je snim celkom dost sranda ked si to precitas nieco z pred dvoch rokov
su programy(aj ja ich mam) co dokazu vytiahnut vymazany subor,ale nefunguju pokial mas pamat typu flash.
tak isto to funguje aj na hdd
raz som sa dostal k pevnému disku z nemenovanej firmy a podarilo sa mi obnoviť celé ich účtovníctvo oni to lebo len zmazali, keby tam potom celý disk zaplnili napríklad hrami alebo filmami už by sa nič nedalo
u operátora, že dosť dlho ostávajú uložené, ale tam sa nikto nedostane