Ľudia mám takú ponuku. Ja mám mobil T-Mobile G1 - HTC Dream..a mohol by som ho vymeniť za iphone 2G 8gb... prosím poraďte či sa mi to oplatí či nie.. Díky
displej: aktívny, dotykový, 320 x 480 b., uhlopriečka 81 mm (3,2''), aktívny pohotovostný režim,
fotoaparát: 3 Mpix (2048 x 1536 b.), autofókus,
pamäť: ROM 256 MB, microSD, RAM 192 MB,
správy: SMS, MMS, e-mail, PTT, RSS,
globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (download do 7,2 Mbps), HSUPA (upload do 2 Mbps),
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR, kábel (miniUS , mass storage (online), Wi-Fi (802.11b/g),
hudba: MP3/AAC prehrávač, A2DP,
ostatné 1: Java, internetový prehliadač, pravdepodobne aj minimalizácia aplikácií, multitasking,
ostatné 2: prehliadač dokumentov, GPS, blogovanie, akcelerometer,
batéria: 1 150 mAh,
výdrž: do 6,5 h hovoru / 319 h pohotovosti,
SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)
Neobsahuje/nepodporuje:
záznam videí, aktívny kryt objektívu, blesk, videohovor, IrDA, editor dokumentov MS Office, FM rádio, 3,5 mm jack, rozpoznávanie hudby, videohovor,
k procesoru Qualcomm MSM7201A, 528 MHzby som sa vyjadril asi tolko ze ide velmi lahko pretaktovat na stabilnych 672Mhz (v niektorych pripadoch do 692 ci az nieco malo cez 700Mhz)
-s tym iphonackym uz viac vykonu nedostanes ani ked sa roztrhas....
@riki137 pre mna ano..pre inych nie..a prave preto sa vo vsetkych forach nespravam ako retardovany imbecil, a nevykrikujem "iphone? je to sracka", "iphone? volovina"..myslim, ze nemusim vraviet na koho narazam, ale ak by to tvoja inteligencia nepochopila, si tym clovekom ty
na margo @16 este..staci, ze niekto napise ze je iphone dobry, alebo je tu nejaka diskusia o nom, a hned tam pricvalas ako na koni, pripraveny rozdavat svoje skvele, na skusenostiach nezalozene postrehy (ach)
@trdelniiiq iPhone nie je sracka, je predrazeny (na Slovensku) a nie je to najlepsi telefon na svete, su aj lepsie + lacnejsie. Do mna narazas? Hlavne ze ty obhajujes vydrz iPhonu krytom, a porovnavas to s telefonmi bez krytu..
Zaujimalo by ma ako vies ze nemam ziadne skusenosti.. (ach)
@riki137 opat..ja hovorim, ze iphone je najlepsi pre mna, pre inych byt nemusi.prave preto, tu nerozkrikujem iphone je najlepsi, podobne ako ty vsade kricis, ze je to volovina..
po druhe: neobhajujem vydrz s krytom a bez krytu..vravel som to, ze ak si niekto kupi telefon za 700€ (nezavisle na tom, ci je to samsung alebo iphone), je jasne, ze si dokupi obal, ktory ked mu spadne na zem, zabrani poskodeniu..nepovedal som ani slovo o porovnavani.. to, ze si si to ty mylne domyslel, nie je moj problem
po tretie: skusenosti myslis tym, ze kamarat ti ukazal: "aha mam ajfon, nechces sa s nim 3 minuty pohrat?"/"ajfon je sracka, spadol mi na zem a rozbil sa"?.. tak toto rozhodne nie su skusenosti..ak si ho mal tyzden-dva a viac, pracoval na nom a potom zhodnotil, nie je to nic pre mna, som ticho..takto si pre mna len dalsi 15 rocny ufnukanec, ktory si ego masturbuje na tom, ze vsade bezducho rozkrikuje, aky je iphone o nicom telefon..
ak uz nemas ziadne racionalne a podnetne argumenty, radsej sa zdrz reagovania na mna, porucam sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
To. Je. Ale. Riadna.
Volovina.
iba par z vybranych porovnavacich parametrov v ktorych sa tieto dva mobily lisia:
Iphone:
Základné parametre:
konštrukcia: klasická, výhradne dotyková,
procesor: 620 MHz, ARM
frekvencie: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
rozmery: 115 x 61 x 12 mm,
hmotnosť: 135 gramov (zistená: 143 g)
displej: aktívny, dotykový (multitouch), aktívny, 320 x 480 b., 50 x 75 mm, uhlopriečka 90 mm,
fotoaparát: 2 Mpix (1600 x 1200 b.),
pamäť: 8 Gb alebo 16 GB bez možnosti rozšírenia,
správy: SMS, e-mail, RSS,
globálny prenos dát: GPRS, EDGE,
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR, kábel (špeciálny, 30 pin), mass storage (online), Wi-Fi,
hudba: MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack (hlboko zapustený!),
ostatné: čiastočný multitasking, WAP 2.0, HTML, prehliadač dokumentov,
batéria: zabudovaná, zrejme 1 400 mAh,
výdrž: do 6 h internetu / 8 h hovoru / 24 h hudby / 250 h pohotovosti
Neobsahuje/nepodporuje:
aktívny pohotovostný režim, xenónový blesk, LED blesk, autofókus, aktívny kryt objektívu, záznam videí, podpora pamäťových kariet, MMS, UMTS, HSDPA, HSUPA, IrDA, FM rádio (s RDS), A2DP, Java, minimalizácia (Java) aplikácií, videohovor, GPS, blogovanie,
HTC:
konštrukcia: vysúvacia s QWERTY klávesnicou,
procesor: Qualcomm MSM7201A, 528 MHz,
frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz + UMTS (1700 / 2100 MHz) + HSDPA
rozmery: 118 x 56 x 17 mm,
šírka otvoreného prístroja: ???
hmotnosť: 158 gramov (zistená: ???)
displej: aktívny, dotykový, 320 x 480 b., uhlopriečka 81 mm (3,2''), aktívny pohotovostný režim,
fotoaparát: 3 Mpix (2048 x 1536 b.), autofókus,
pamäť: ROM 256 MB, microSD, RAM 192 MB,
správy: SMS, MMS, e-mail, PTT, RSS,
globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (download do 7,2 Mbps), HSUPA (upload do 2 Mbps),
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR, kábel (miniUS , mass storage (online), Wi-Fi (802.11b/g),
hudba: MP3/AAC prehrávač, A2DP,
ostatné 1: Java, internetový prehliadač, pravdepodobne aj minimalizácia aplikácií, multitasking,
ostatné 2: prehliadač dokumentov, GPS, blogovanie, akcelerometer,
batéria: 1 150 mAh,
výdrž: do 6,5 h hovoru / 319 h pohotovosti,
Neobsahuje/nepodporuje:
záznam videí, aktívny kryt objektívu, blesk, videohovor, IrDA, editor dokumentov MS Office, FM rádio, 3,5 mm jack, rozpoznávanie hudby, videohovor,
k procesoru Qualcomm MSM7201A, 528 MHzby som sa vyjadril asi tolko ze ide velmi lahko pretaktovat na stabilnych 672Mhz (v niektorych pripadoch do 692 ci az nieco malo cez 700Mhz)
-s tym iphonackym uz viac vykonu nedostanes ani ked sa roztrhas....
rozhodnutie je na tebe. fakty su taketo.
Zaujimalo by ma ako vies ze nemam ziadne skusenosti.. (ach)
po druhe: neobhajujem vydrz s krytom a bez krytu..vravel som to, ze ak si niekto kupi telefon za 700€ (nezavisle na tom, ci je to samsung alebo iphone), je jasne, ze si dokupi obal, ktory ked mu spadne na zem, zabrani poskodeniu..nepovedal som ani slovo o porovnavani.. to, ze si si to ty mylne domyslel, nie je moj problem
po tretie: skusenosti myslis tym, ze kamarat ti ukazal: "aha mam ajfon, nechces sa s nim 3 minuty pohrat?"/"ajfon je sracka, spadol mi na zem a rozbil sa"?.. tak toto rozhodne nie su skusenosti..ak si ho mal tyzden-dva a viac, pracoval na nom a potom zhodnotil, nie je to nic pre mna, som ticho..takto si pre mna len dalsi 15 rocny ufnukanec, ktory si ego masturbuje na tom, ze vsade bezducho rozkrikuje, aky je iphone o nicom telefon..
ak uz nemas ziadne racionalne a podnetne argumenty, radsej sa zdrz reagovania na mna, porucam sa