A dobre bolo. Našiel som si veľa kamošov, chodili sme po párty atď. Áno bola aj škola ale v USA sa (dúfam, že toto nečíta žiaden Američan) strašne krepí a školu zvládneš jedna báseň.
A ak dostaneš dobrú rodinu tak si vyhrala a budeš si celý čas užívať. A Američania majú toľko prázdnin, že to sa ani nedá nazvať školský rok ale skôr prázdninový rok..
additional questions?? Go ahead and just ask either through the SM (secret message)(tajné správy) or just here. But I do not promise I wont forget to check back...
moja, kukni si aj staršie fora, tam sa o tom toho dost popísalo.
Ja som bola v anglicku ale len na týžden ale bola to dobrá skúsenost a pacilo sa mi tam.
U usa som nebola ale poznam ludí ktorý tam išli a nepáčilo sa im tam, agentúra ti moze vseličo naslubovať ale ked dostaneš jeblú rodinu tak lahko ju nevymeníš. Moju kam tam brali ako nejakú au pairku.
A ja som bola pol roka u protinozcov. Ak ces posli spravu alebo omrkni ine fora.
.. uzasna wec.. pomoze cloweku.. zdokonalit sa w jazyku... wyskusat si iny ziwot... najdete si nowyx priatelow.. oplati sa kazdemu to skusit aspon na jeden semester.. jedinow newzhodou je.. ze wam nedowolia ist zo spoluziakmy do rownakeho statu... a sam byt w neakom state-meste-rodine.. citite sa stasne malicky a sam...(rodinu mozes zmenit iba raz..predmeti maju wseobecne skor ako u nas gympel.. ale zase lahsie... ) a co sa tika prace... thak je to zabawnejsie(spoznate krajinu.. a aj si zarobite.. )... ale to uz radsej cez prazdniny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A dobre bolo. Našiel som si veľa kamošov, chodili sme po párty atď. Áno bola aj škola ale v USA sa (dúfam, že toto nečíta žiaden Američan) strašne krepí a školu zvládneš jedna báseň.
A ak dostaneš dobrú rodinu tak si vyhrala a budeš si celý čas užívať. A Američania majú toľko prázdnin, že to sa ani nedá nazvať školský rok ale skôr prázdninový rok..
Ja som bola v anglicku ale len na týžden ale bola to dobrá skúsenost a pacilo sa mi tam.
U usa som nebola ale poznam ludí ktorý tam išli a nepáčilo sa im tam, agentúra ti moze vseličo naslubovať ale ked dostaneš jeblú rodinu tak lahko ju nevymeníš. Moju kam tam brali ako nejakú au pairku.
A ja som bola pol roka u protinozcov. Ak ces posli spravu alebo omrkni ine fora.