Už sa vám niekedy podarilo vymknúť z bytu? Lebo nám sa to včera podarilo (teda, mne, ja som mal zobrať kľúče) a bolo to dosť trápne, nakoľko sme vyliezli z pivnice, kde sme niečo hľadali, úplne špinaví. Potom som zaklopal susedovi, on nám zavolal havarijn
Mne sa to stalo viackrát. Otec už mi niekedy radšej ani kľúče nedával. Raz sa mi to stalo, keď som šla v totálnej zime na tréning a museli tam čakať v tej zime na tú službu. Pekne vynadané som dostala.
hej vymkli ja som si nechala doma kluče lebo som si myslela že si berie mamina a ona ich tiež nechala doma lebo si myslela že mám ja....a brat stratil ale potom som otvorila sponkou obyčajjnou (trvalo mi to asi polhodinu ale podarilo sa)
a stalo sa mi aj že som sa v špajzi zamkla a kľúč som nevedela nájsť, lebo mi spadol medzi tie haraburdy čo sme tam mali (špajza bola veľká asi ako wc miestnost
takže som tam strávila asi 5 hodín kým ma z tade dostali
Ja som raz vymkol rodičov. Bola asi Katarínska zábava, a ja som trošku skôr prišiel domou, zamkol som sa a klúč som nechal vo dverách. Bol som kúsok opitý a zaspal som hned.. ..A ked išli už domou rodičia tak búchali, volali mi, zvonili, pes štekal vedľa mňa a ja som sa nezobudil.. Tak museli rozbiť okna a tak prišli dnu.. ..stáva sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a stalo sa mi aj že som sa v špajzi zamkla a kľúč som nevedela nájsť, lebo mi spadol medzi tie haraburdy čo sme tam mali (špajza bola veľká asi ako wc miestnost
takže som tam strávila asi 5 hodín kým ma z tade dostali