@igilik ježiši to fakt????? tak po pravde,bol úžasný.Keď som si porovnala komentovanie Tour de France na stv2 a Eurosporte,bolo vidieť ten rozdiel,Róbert tomu dodával šmrnc,ktorý chýbal na stv2.
Vôbec som to netušila,že zomrel a som z toho šokovaná.
@stiewe je to škoda, prichádza Vuelta a popravde neviem si predstaviť, kto by to mohol komentovať ... jednoducho už žiaden pretek nebude taký aký bol...
@igilik tak to isto,20.augusta bude smutný deň na Eurosporte ale keď som pozerala tour teraz,tak posledné etapy nekomentoval sám,ale mal celkom pohoďáckych parťákov,tak dúfam,že aspoň čo-to vykryjú
pokial viem, tak on moderoval cyklistiku a inde som ho nepocul komentovat, kedze cyklistiku nesledujem, tak to ide akosi mimo mna..ale tak, on nebol nejaky stary ci?
@stiewe tak nielen posledné, ale zdá sa mi že od úvodu mal pri sebe Štepána Straku, to bola nemeniaca sa dvojica, a tretí ktorý im pomáhal bol vždy nejaký hosť
@belzeboss zomrel vo veku 71 rokov na rakovinu, ale ak sa nemýlim, príležitostne komentoval aj tenis
@igilik aha, tak to sa mi len zdalo, ze bol mladsi..no komentoval sporty, ktore moc nesledujem..na eurosporte sledujem akurat snooker a sem tam futbal, tam som sa s nim nestretol...kazdopadne, stale je skoda dobreho komentatora a dobreho cloveka, nech je to ktokolvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Vôbec som to netušila,že zomrel a som z toho šokovaná.
@belzeboss zomrel vo veku 71 rokov na rakovinu, ale ak sa nemýlim, príležitostne komentoval aj tenis
@stiewe » sport.sme.sk/ninajovsvet/Rob... ako spomienka