V poslednej dobe mi začali dosť vypadávať vlasy Vždy keď si rukou prehrnem vo vlasoch ostane mi v nej veľké množstvo vlasov. Vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý prípravok, ktorý by to zastavil?
Ja som už veľmi dlho všade videla ódy na chinínové produkty a tiež mi veľmi vypadávali vlasy tak som sa teda rozhodla vyskúšať chinínovú vodičku a po dvoch použitiach som po umytí vlasov namiesto guče mala asi 10 vlasov vypadnutých takže vrelo odporúčam..
@domca5577 choď k očnej, dôvodom vypadávania vlasov môžu byť problémy s očami...pri takýchto problémoch nie je dobré problém riešiť prekrytím ale treba hľadať pôvod a ten odstrániť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak sa má vraj užívať zinok pri takýchto problémoch ale na mňa to akosi nemalo žiaden efekt
» www.vhc.sk/katalog.asp?p=5...
kombinácia týchto produktov mi naozaj veľmi pomohla (=
+ dostatok vody a vitamínov
ja nechápavo pozerám a on mi začal oberať vlasy zachytené na svetri
taká lopuchová vodička - značku neviem aj šampón taký býva v 101 drogérii som to kupovala - to celkom pomáhalo