chcela som napisat, ze tichy rezim mam stale, lebo ma otravuje to zvonenie, ale ako tak pozeram tak ho tu ma kazdy druhy, takze sa uspokojim len s jednoduchou odpovedou - nie, nevypinam ho.
samozrejme na noc treba vypínať pokial sa nič vážne nedeje. zbytočne sa ti žhaví baterka, raz ti vypovie potom mobil ked to budeš najvaic potrebovať a si v riti kámo. kto ti bude dpč v noci telefonovať vy tínedžeri neschopní sa spamatajte
Občas sa mi niekde vonku vybije, keď si ho deň predtým zabudnem dať nabiť, tak som potom pár hodín nedostupná.
Tichý režim praktizujem maximálne počas skúšok na výške, prednášok, a tak podobne. (A ešte občas sa mi stane, že si ho potom neprestavím naspäť, keď vyjdem z prednáškovej miestnosti, takže som niekoľko hodín na ticho, kým ho prvý raz neskontrolujem.)
Ale inak som dobre zastihnuteľná si myslím skoro nonstop.
neviem... v noci mám zapnutú mp3 nie mobil, lebo bez hudby by som nezaspala, lebo kedysi dávno som bola na jednej prednáške ako nám žiaria žiarenia z mobilu do tela, a radšej by som si z nosa odkusla odvtedy, akoby som mala spať so zapnutým mobilom. budík sa zapne aj na vypnutom
v noci mam tichy rezim, cez den vacsinou vibraciu a popropade normalne nejake zvonenie, ale to je len vonku alebo tak aby sa mi dovolali ked si myslim ze mi bude niekto volat
odkedy som sa raz o pol piatej ráno zobudila kvôli ponuke od t-mobilu, nechávam ho v noci vypnutý (a @n0win0u sa s tým bude musieť zmieriť )
a občas, keď zabudnem, ho nechám vypnutý aj pol dňa a nemám nejaké problémy s nezastihnuteľnosťou. vlastne mobil viac používam ako hodinky, než ako mobil.
Vždy ma niekto otravuje a tí dôležitý vedia že ked niečo chcú tak sms , ti e pozerám hned ako prídu ale mobil sa mi nechce dvíhať .
Je mi trápne počúvať čo má nové moja teta ktorá má nudný absurdný život čo neustále rieši ludí v jej okolí alebo zdeptané spolužiačky ktoré ma prosia o radu lebo som už vela vecí zažila .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
..kvak..
Inak telefon nevypinam nikdy. Jedine ze by sa mi vybil.
Mne príde nenormálne keď má niekto len tak vypnutý mobil O.o Mobil si vypínam len ak sa mi sám vypína
Občas sa mi niekde vonku vybije, keď si ho deň predtým zabudnem dať nabiť, tak som potom pár hodín nedostupná.
Tichý režim praktizujem maximálne počas skúšok na výške, prednášok, a tak podobne. (A ešte občas sa mi stane, že si ho potom neprestavím naspäť, keď vyjdem z prednáškovej miestnosti, takže som niekoľko hodín na ticho, kým ho prvý raz neskontrolujem.)
Ale inak som dobre zastihnuteľná si myslím skoro nonstop.
Ak si nenechám mobil v izbe a nevarím v kuchyni
a občas, keď zabudnem, ho nechám vypnutý aj pol dňa a nemám nejaké problémy s nezastihnuteľnosťou. vlastne mobil viac používam ako hodinky, než ako mobil.
A ináč tichý režim mám len v škole :
Vždy ma niekto otravuje a tí dôležitý vedia že ked niečo chcú tak sms , ti e pozerám hned ako prídu ale mobil sa mi nechce dvíhať .
Je mi trápne počúvať čo má nové moja teta ktorá má nudný absurdný život čo neustále rieši ludí v jej okolí alebo zdeptané spolužiačky ktoré ma prosia o radu lebo som už vela vecí zažila .
Nzájem !