Prerábame záhradu a máme problém s robotníkmi, ktorých platíme od hodiny, čo je 250 € za deň, lenže sa stalo napríklad, že pršalo, tak 2 hodiny iba sedeli a aj tak sme ich museli vyplatiť. Alebo si spravia hodinu a pol obedovú prestávku, ktorú majú taktie
Ved normalne im povedzte ze im to nezaplatite ked sa budu flakat ze ich neplatite za to aby furt sedeli. Bud zacnu makat alebo ich poslite do prdele a zozente niekoho poriadneho
presne, aj nam ked robili dom bolo dohodnute ze spravia hrubu stavbu a dostanu za nu urcity obnos penazi a je na nich za kolko to urobia. makali jak sroby uplne turbo rychlost
Jj tiez sme mali takychto, nahadzovali mi omietku v izbe tyzden a Teraz mam meter dvadsat hruby mur, cez ktory neprejde wifi signal do vedlajsej miestnosti
@milgamman my to vyplácame ich nadriadenému, s ktorým sa stretávame každý týždeň..takže sa nedohadujeme priamo s nimi, ale s ním..veď uvidím, naši to budú na ďalší krát riešiť s ním, že už na to nemajú nervy
My inac co sme raz mali takych flakacov tak vzdy ked ich sefko dosiel sme mu povedali a on im vzdy vynadal nech to robia poriadne..hned makali a cucali
My sme akurát včera a predvčerom tiež mali doma dvoch robotníkov, čo nám búrali priečku a tiež furt chodili na cigaretu atď.. a vypýtali si toľko že až. Ale mama sa s nimi dohodla vopred, že prídu 2x a z tú prácu dostanú 150€.
tak to sa dobre fláka, keď sú platení od hodiny nabudúce dohodnite dopredu, koľko za akú robotu dostanú...ak aj ten prehľad o cenách nemáte, oni by ho mať mali...alebo ešte skôr ako niekoho oslovíte, trochu pogooglite, pozisťujte si, kto by od vás koľko pýtal a nezabudnite na referencie
Preto vzdy vyplacame za robotu, oni si 3x rozmyslia ci to spravia za 3 dni, alebo za 3 tyzdne .... A platis im tak chod za nimi a povedz im to ze co im jebe bez chrbtovej kosti
@jarmulkazidan za par eur to urcite nie je, kedze dostavaju okolo 1250 e za tyzden..no poviem nekur nepi, ako fajcenie mi az tak nevadi ked ich nevidim nonstop kurit, ale pitie akoze excuse you?
ako? ako ak si pôvodom slováčka tak asi vieš aký sú robotníci na slovensku nič v zlom ale ako reči idú o nich stále a kebyže mi dáky debil robí takéto veci ..ako nemam 40 rokov ale je mi u prdele ze je ich 30 a maju o 30 rokov viac ich poslem tak do pice ze by sa len prasilo ...pretoze predpokladam ze ani nemaju zmluvu cize ti mozu p.... aj kebyze im nwm co..ako normalny clovek uvazujem tak aby moja rodina prezila nie aby sa niekto prizivoval.
Frajerkini rodičia minulý týždeň tiež prerábali. Najali si rómov, tí boli šťastní že majú prácu, o ktorú majú núdzu. Oni ich platili 1.50€/hodina a boli dvaja, robili týždeň. Oni si to budú ceniť, že si im dal robotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A spravte zmluvu o dielo...
Nije nadto si stavať dom sám, obvolás znýmych navaris gulašu kupiš bedničky piva a robí sa
zvykne byt cca 5 - 7,
naši si zapýtali (na čast prác na dvore) 6€ /hod.
ale zato robili dobre, celkom fajn..
Max. na 4až 5€/hod. Viac by som neinvestoval.
Skôr by som volil rómov. Vhodný na ťažšiu prácu a zoberú aj drobné.
A platil by som podľa odrobenej činnosti. A kebyže mali pripomienky, povyhadzuj. Kopec ľudí nemá prácu, takže v pohode by si našla náhradu.