Čaute, mám ešte pár otázok ohľadne vyplnenia prihlášky.
1. Podávam si prihlášku na JLF UK, ktorá je v Martine. Teda ako fakultu mám uviesť Jesseniova lekárska fakulta UK? Alebo ako to mám dať keď tam má byť celý presný názov fakulty?
2. Potom ten prospech
1- úplne celý názov ako ho nájdeš na stránkach školy a inde
2- áno, aj tie, čo si mala len rok a tie čo si absolvovala by si tam písala načo, keď ide o známky?
3- niekde neplatia nič, ja som platila 1,20€ myslím.
Ahojte,
ja chcem ísť tiež na JLF UK v Martine. Keď som pozerala materiálny a doklady k prihláške, tak ma zaskočilo, čo všetko chcú:
1. oficiálne certifikáty o úspešnom ukončení úplného stredoškolského vzdelania spolu s autorizovaným prekladom do jazyka anglického,
2. oficiálne lekárske potvrdenie o aktuálnom zdravotnom stave uchádzača, vrátane výsledku testu HIV,
3. životopis,
4. rodný list,
5. kópia pasu,
6. štyri fotografie.
Neviem či to platí len pre zahraničných študentov alebo aj pre študentov zo SR.
Prosím neviete mi niekto poradiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
2- áno, aj tie, čo si mala len rok a tie čo si absolvovala by si tam písala načo, keď ide o známky?
3- niekde neplatia nič, ja som platila 1,20€ myslím.
ja chcem ísť tiež na JLF UK v Martine. Keď som pozerala materiálny a doklady k prihláške, tak ma zaskočilo, čo všetko chcú:
1. oficiálne certifikáty o úspešnom ukončení úplného stredoškolského vzdelania spolu s autorizovaným prekladom do jazyka anglického,
2. oficiálne lekárske potvrdenie o aktuálnom zdravotnom stave uchádzača, vrátane výsledku testu HIV,
3. životopis,
4. rodný list,
5. kópia pasu,
6. štyri fotografie.
Neviem či to platí len pre zahraničných študentov alebo aj pre študentov zo SR.
Prosím neviete mi niekto poradiť?
Kde si to prosím našla?...
» www.jfmed.uniba.sk/fileadmin/user_...