Chcela by som sa vás opýtať, či by nechcel niekto spolu so mnou vytvoriť nejako pekne naprogramovanú RPG stránku. Téma by bola RPG škola. Na názve by sme sa nejako dohodli. Pokiaľ niekto súhlasí, napíšte na email AliceBlac
Hej? vieš, ale ja by som chcela takú stránku ako je napr. Finalia. Tá je perfektne naprogramovaná. Super dising a pod. Alebo Svalbard je perfektná stránka. Tiež pekne spracovaná. Svalbard je síce mestečko, ale to nevadí.,,, Ponuka ale stále platí i pre vás ostatných
@ayshe šak ja ťa chápem preto píšem že rpogramovať neviem no je mi to lúto lebo teraz nepoznám žiadnu normálnu rpg stránku asi... ale tak keď už bude aspon vo výrobe alebo ako tak daj vedieť
Tak, jedného človeka do vedenia mám, ale ešte stále potrebujem niekoho, kto sa vyzná v grafike a php.. prosím dajte vedieť na email: aliceblack@azet.sk alebo cez Aim (chat cez buddy list) Na Aime ma nájdete pod menom Anicqa Fuskovie alebo pod emailom anicQa_kiss_21@azet.sk
Ja som mal tiež jednu RPG stránku na estrankach, ale je s tým veľa práce. Ja si radšej zahrám. Ak chceš, napíš mi TS a môžem ti poslať link na jednu skvelú stránku.
To nie.. Fináliu okopírovať nechceme. :/ my by sme chceli vytvoriť nie čo vlastné, čo ešte nikto nemá a ani nevidel.. mi sme tu písali len to, že Finália je pekne urobená stránka. a s tým hraním.. Veľmi radi potom uvítame študentov a i profesorov.
@ayshe Poslal som mail a ináč viem pracovať s grafikou (sice niesom uplne perfektny grafik ale viem dosť vecí) programovať len html základy zatial som nemal čas učiť sa viac a viem spraviť aj dobrú reklamu ^-^ tak odpíš
aj chat som tam mal všetko ale potom ma to akosi prestalo baviť aj preto lebo tam nikto nechodil. ak chcete tak to mozeme nejako obnovit alebo co. si to mozete pozriet prihlaste sa pod tymto menom a heslom:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A aký by si chcel email?? My sa ideme baviť o tvorbe RPG školy.
@antu ..
Dobre.. napíš.. tam sa dohodneme..
S láskou k RPG a k vám
Alice Black
A áno, hrávam i na pokeci RPG..
Keď chceš rada vám pomôžem
Ja mám aj vlastnú RPG (do ktorej sa zatiaľ nikto neprihlasuje ...)
moon-school.blog.cz
aj chat som tam mal všetko ale potom ma to akosi prestalo baviť aj preto lebo tam nikto nechodil. ak chcete tak to mozeme nejako obnovit alebo co. si to mozete pozriet prihlaste sa pod tymto menom a heslom:
meno: lewis
heslo: lewis