Robíte ? Ako ho robíte ? Sama som ešte nie. Aký máte postup ?
- Môže byť že: vraj prevariť 15 minút vo vode vo vare
- Pripraviť si nejaké cestíčko z vajca - len niekto iba vo vajíčku a niekto dáva 1 vajíčko 1 PL olivového oleja, 1PL mlieka a 1/4 PL so
Ja to viem tak neviem z kade toto máš som napísala že som to ešte nerobila a pýtam sa len na maličkosti kolko oleja dávate a prečo niekto robí cestíčko a niekto len čisto vajce nemám pochýb že to zvládnem je to jednoduché tak čo tu do mna skáčeš ani človeka nepoznáš tak ma láskavo neoznačuj že neviem variť. @tommyhot
Odhliadajúc od toho,že máš 19 a nevieš spraviť karfiol, ti odpoviem.
Ja dávam vajíčko,trošku múky a strúhany-z toho spravím cestíčko(také tekutšie) iba v ňom poriadne "vyváľam" tie karfiolové kúsky(áno,treba ho rozdeliť na menšie ružičky) a dám ich do panvice. Karfiol nepredváram(ani nikto v rodine to tak proste nerobí :ehm: )
Čo sa týka oleja v panvici,tak keď robíš vysmážaný karfiol tak tam asi musí byť,nie? Keď chceš zdravšiu verziu,tak si ho udus na pare alebo zapeč so zeleninou...
@barky tak ja kludne môžem zahlásiť niečo typu, 'však ešte mám čas načo, nechce sa mi, atd...' .. nikdy som nič také napovedala ani sa nechystám nikto ma nenúti a ani to robiť nemusím pomaly skúšam všetko nechápem ako niekto môže začať s tým že niečo neviem ked "ON" vie hovno o mne! ...
@drobec186 ano velmi pravdepodobne nevies varit, pretoze by si inak vedela kolko oleja potrebujes na vysmazanie konkretnej suroviny na zaklade jej velkosti. Navyse aj keby si predtym nic nevysmazala, tak je logicke, ze potrebujes minimalne take mnozstvo oleja, aby dosahovalo do polovice vysky danej suroviny, aby si ju mohla rovnomerne vysmazit, ked ju otocis.
A otazka preco niekto robi cesticko a niekto len ciste vajce je len pokus o vtip, ze? Preco niekto robi kuracie prsia v trojobale a dalsi v zemiakovom cesticku?
@tommyhot aha takže preto ty vieš že neviem variť tak to ti fandím ak takto každého hodnotiš podla nejakého množstva oleja tak sa ti asi velmi nedarí hodnotiť ľudí ... super som rada že máš takýto názor aspon vidím čím to je olejom hmmm si prečítaj forum ešte raz možno nato prídeš. vieš žáleží aj od toho aby to po tom oleji vôbec malo chuť karfiolu, alebo aby sa zachovali tie vitamíny v nom takže blik ..
Lebo ja varím každý den pre celú rodinu mam 4 deti a tak dálej však tak varím teraz karfiol vyoprážam rezne hej určite to mám očekované že kolko oleja dávam na rezne ktoré vlastne vôbec nerobím to neznamená že ich robiť neviem ach chlapec moj zlatý......
@elenari ked to človek bude potrebovať tak vtedy to bude musieť robiť a chcieť aj ked ho to nebaví. ja viem asi tak čo ty ale aj viac len to nerobím lebo nemám pre koho. ale tuto mladý to nechápe.
a čo, ja mám 24 a karfiol neviem, lebo smažené proste nežerem a nemyslím si, že kvôli tomu variť neviem väčšinou robím v kuchyni ťažkú alchýmiu, hoci teraz to je len obyčajná pizza.
jáj takže už to nie je karfiol ale smajlíci ? dobre tak ja ti ich ešte pridám nech sa máš na čom rozptyľovať bože ..ty si hlupy tu somariny riešiš celý čas ... a zase blik ja som nikde nenapísala že to neviem som napísala tebe asi si to ty vedel že o čo tam ide ako len vyprážať na oleji je doležité aj to či v tom vitamíny zachováš @tommyhot
@tommyhot pozri sa chlapec hen máš dve baby čo to nevedia čo tak im napísať niečo múdre typu ako mne že je to smutné ked to nevedia ? lebo si asi jediný čo s tým má problém.
ani ja neviem jak sa vypráža karfiol a to som ho už viackrát robila lebo proste vždy mi mama dá karfiol že toto vypraž tak to urobím, lebo tí barani tu ho nijak ináč nezjedia, a sa jej spýtam na všetko, ale akosi pre mňa nemá cenu si to zapamätávať, pretože také veci si dobrovoľne sama nerobím a keby som mala karfiol, tak si ho napríklad uvarím alebo možno opražím na cesnaku a určite ho nebudem vyprážať vo vajci.
mnam urobim si sak nic zlozite, uvaris karfiol, vajicko, muka, struhanka a vyprazis a hej dost oleja tam je ale tak...toto urcite nieje zdrave jedlo...olej a muka...ale moc moc chutne asi moje top 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a jou stačí ti len vajíčko a ten postup je dobrý
Ja dávam vajíčko,trošku múky a strúhany-z toho spravím cestíčko(také tekutšie) iba v ňom poriadne "vyváľam" tie karfiolové kúsky(áno,treba ho rozdeliť na menšie ružičky) a dám ich do panvice. Karfiol nepredváram(ani nikto v rodine to tak proste nerobí :ehm: )
Čo sa týka oleja v panvici,tak keď robíš vysmážaný karfiol tak tam asi musí byť,nie? Keď chceš zdravšiu verziu,tak si ho udus na pare alebo zapeč so zeleninou...
A otazka preco niekto robi cesticko a niekto len ciste vajce je len pokus o vtip, ze? Preco niekto robi kuracie prsia v trojobale a dalsi v zemiakovom cesticku?
Ak chces zachovavat vitaminy, tak zeleninu nesmaz, ale dus.. blik