toto je velmi jednoduche a prakticke. kazdy v sebe mame ukryteho demona, ktoreho zrod mozeme aj citit, nasilu vyvolat a tym padom nasledne vypustit. demon sa v nasom tele nachadza nedobrovolne, jeho vypustenie je pre nas velkym vyslobodenim od napatia. pr
@12 : ty si vazne chory : mam asi 54564567 nickov na pokeci ale ze si si dal tu namahu kuknut si ma to ocenujem
a len tak pre tvoje info : je to pokec a snad si nemyslis ze si tam dam svoj zivotopis : ale ak chces tak si to vpohode mozem zmenit na to co by sa ti tam lubilo mne na pokeci nezalezi chodim tam len robit kktiny a vypisovat len tak hovadiny ludom :
a inak akeho demona? aka prva cast? to co si hentam vypotil je ledva uvod. Ziadne uvedenie do problematiky atd ked uz chces robit nejaky "serial na pokracovanie" tak si daj tu namahu a napis to poriadne a nie len styl "hra prva cast - zahrame sa hru, vela ludi si ju oblubilo, viac nabuduce"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
: : : : :
: : : :
ty si sa uz zblaznil
s tebou by som sa vazne osobne porozpraval a snazil by som sa ta pochopit z akeho dovodu to nemas v lebeni poriadku :
ty vazne mas komplexy ktore by si si mohol inak riesit keby si mal aspon stipku rozumu ci logiky
z tvojho profilu na pokeci:
Od Zoznamky očakávam, že tu nájdem - sexuálneho partnera
Môj vzťah k príležitostnému sexu - dokážem mať sex s kýmkoľvek, kto dobre vyzerá
Mám rád knihy - nečítam knihy
Mám rád hudbu - disko, house, techno
Chodím na koncerty - ja na koncerty nechodím
Predstava pohodového večera - pri sexe
sa uvedom, kto je tu dieta..
a len tak pre tvoje info : je to pokec a snad si nemyslis ze si tam dam svoj zivotopis : ale ak chces tak si to vpohode mozem zmenit na to co by sa ti tam lubilo mne na pokeci nezalezi chodim tam len robit kktiny a vypisovat len tak hovadiny ludom :
a inak akeho demona? aka prva cast? to co si hentam vypotil je ledva uvod. Ziadne uvedenie do problematiky atd ked uz chces robit nejaky "serial na pokracovanie" tak si daj tu namahu a napis to poriadne a nie len styl "hra prva cast - zahrame sa hru, vela ludi si ju oblubilo, viac nabuduce"
@9 práve si urazil asi polovicu Birdzu
@10 ty si urazil tú druhú polovicu
K téme predpokladám,že "vypúšťanie démona" je zo Scary Movie
a @xhtml od teba by som takúto tému ozaj nečakal
taketo podozrenie som necakal