Myslím najmä tričká Niečo na ne nakresliť alebo napísať
Chcela by som si aj ja vyrobiť, pretože také aké chcem sa na Slovensku asi nikde blízko nedá zohnať. Nechcem úplne odkopírovať to tričko, len sa mi ten námet veľmi páčil.
niekedy v zakladnoskolskom veku som si vyrobila na telesnu tricko z heslom: zachrante willyho-podpora sportovych antitalentov pamatam si ako ma telocvikarka skoro zabila a ja som ho s radostou 2 roky nosila
ale to som mala take srandovne farby na to to bolo v takej...tube....a dalo sa to piect do rury a tam sa to nafuklo dobre to bolo
raz na letnom tábore som si vyrobil tričko....nás poslali na plantáž zozbierať si bavlnu lebo polyester tam nepestovali.....potom do každej skupiny priradili jedno čínske dieťa s 5ročnou praxou v obore a vyrábali sme
pred par rokmi sme batikovali vo velkom, a vratime sa k tomu hadam , to boli casy a jasne ze si pojdem dat sparvit po svojom ale na to su sluzby doma to nejde
skus to, co ti poradil filipko..tiez, ak si myslis, ze ti to takto velmi nevydrzi, mozes to odniest do nejakej firmy, kde tie potlace na tricka robia..kamos si tak dal asi pred 3 rokmi jedno "nalepit" a doteraz mu ta potlac drzi stale rovnako, bez znamok opotrebovania..len to je ten problem, ze ak to odnesies ako kusovku, mozno to bude relativne drahe
striham, kreslim s fixkami a moj posledny pokus bol s farbami na textil, ktore som kupila v BA, na krizovatke kapucinskej a zidovskej v obchode da vinci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale to som mala take srandovne farby na to to bolo v takej...tube....a dalo sa to piect do rury a tam sa to nafuklo dobre to bolo
inak nie ja nie som moc into clothes
Neviem ako sa to volá, ale je to originál nažehľovací papier, na ktorý niečo vytlačíš, obstriháš tvar obrázka a vezmeš žehličku...
Jednofarebné tričko 5 €, papier 2 €, dajme tomu že nejaké to euro na iné náklady. 8 € za tričko, ktoré normálne stojí cez 15 €...
ešte by som ho niekede aj mal mať...