Po pár mesiacoch som kvôli návalu nudy znova oprášila starý nick na pokeci. A znova som pochopila, prečo som tam prestala chodiť - samí úchyláci a maniaci...
Radšej ani nepíšem na sklo, lebo hneď mi prídu perverzné maily a RP - chalani, to neviete n
no a asi to nebudú len chalani čo majú čoraz menej a menej tých mozgových buniek v hlave ... by ma zaujímalo ako vieš zaujať ty, asi si jedna z tých čo melú nonstop dookola a sami nevedia o čom.. a inak keď už ti niekto napíše tak neviem čo by si chcela aby ti iné napísal ak nie ako sa máš, čo robíš, keď ťa vôbec nepozná ..
fajn ľudia, celkom ste ma odpálkovali...to ja viem, že pokec je oničom, preto som tam aj dlho nechodila. nemá to úroveň. len som chcela vedieť, aký máte na to názor, nie mi tu písať fuck off a podobne...
Tak ja napríklad mám pocit, že na Pokec už má hádam každý jeden človek nad 15 rokov, ktorý má nick na Birdzi (nečesť tým veľmi zriedkavým výnimkám) rovnaký názor, teda, že je to dosť prežitý a prehnitý portál, kde človek nemôže veriť fotkám, veku, poctivému úmyslu a len ťažko tam bude hľadať intelektuálne pobavenie
Prekvapilo ma, že si radšej neskúsila, keď si sa tak nudila, napísať niečo na Birdz, čo by "donútilo" ľudí/chalanov s tebou komunikovať. Lebo si myslím, že aj sama vieš, že na Birdzi je to predsa len s "chcem sa len porozprávať" lepšie. Nabudúce to možno skús
tenario, netrvdím že všetci. ale ak vás tá diskusia nezaujala, alebo si niekto myslí, že je trápna, tak to beriem. Nemusia sa k nej vyjadrovať...
sarah : je to pravda no, asi nemám také schopnosti, napísať niečo, čo by ich donútilo...napísala som tu, lebo som chcela prečítať nejaké názory a tak, komunikovať - presne ako si povedala lenže sa to nejak neujalo
hmm, myslim si ze v niecom mas pravdu... Moj kamarat a spoluziak chcel moju kamaratku a tiez spoluziacku ale bol dost blby... V skole, alebo ked boli spolu von, skoro nic nehovoril, vlastne sa jej ani do oci nespytal ci s nim chce kamoska chodit... vsetko robil cez sms-ky a facebook... a to bolo blbe, a tak im to spolu vydrzalo jeden den... Na druhy den chcel kamos dalsiu sancu a tak mu ju kamoska dala ale vsetko sa zopakovalo... Ale vsetci chalani nie su rovnaki, takze mas aj nejake predsudky, co je tiez dost blbee... len tolko
fajn...viem, že nie sú všetci rovnakí, ale je ich tam dosť. a keď tu dám nejaký názor alebo otázku, to neznamená, že chcem čítať, ako mi tu všetci nadávajú a podobne...každý máme svoj názor a dá sa vyjadriť slušne.
Vieš čo? Mne raz napísal na pokec jeden úplne normálny chalan, ktorý bol strašne ukecaný, vtipný a veľmi dobre sa s ním písalo. Ale ako som už vyššie napísala.... bol len jeden.
ja neviem, či čakáš, že na pokeci, kde nie je nič okrem chatu, s tebou niekto začne diskusiu inak ako ahoj/pokecáš/ako sa máš/čo robíš aj pokecovské baby určite píšu takto isto, ale ty to nikdy neuvidíš, lebo tie zas píšu chalanom. a tí chalani možno potom zakladajú presne takéto diskusie o babách, ktoré majú čoraz menej mozgových buniek v hlave. čo z toho vyplýva? nepýtať sa chalanov na niečo, čo si vypozorovala takýmto spôsobom, keby si to vypozorovala v reálnom živote, nepoviem ani slovo, maximálne tak, že máš šťastie na nevýrečných chalanov, ale toto? zas medzi pohlaviami nie je taký rozdiel, aby jedno bolo vytreté a druhé nie, takže to bude len tvojim zdrojom
niektori na pokeci su fakt vymlety, ale to aj tu len ich tu je menej a na pokec chodievam raz za cas a su tam aj normalny s ktorymi sa da normalne pokecat zalezi koho tam najdes a nielen chalani su tam niektory divny ale aj baBeNQy
ježiši ...dajú sa tam nájsť aj normálny a výrečný chlapci ..i keď je pravda ,že ja tiež poznám len nevýrečných a tichých chlapcov ..dokonca ja sama mám takého : disappointed: ...
@missrebellious28 - podľa mňa je to úplne úžasné, v takej smiešnej konkurencii sa hrozne ľahko vyniká, človek sa ani nemusí snažiť. skôr ma irituje že výrečnosť a inteligencia niektorých ženských je na bode absolútnej nuly (po tvojom vzore tvorím všeobecný výrok na základe najhoršej možnej (pokecovej) vzorky )
musis ich najprv opit, potom budu vyrecny az az len pozor na agresivne typy. Mal by som zacal chodit na ten pokec urcite tam absentuje akurat moja pritomnost
@missrebellious28 Ale si zober, ze na to, aby sa s tebou mohol rozpravat o niecom poriadnom, musi o tebe aj nieco vediet, inak ti moze pisat o kvantovej mechanike, ale ak ta to nezaujima, tiez to nebudu plusove body. A k tomu sa dohrabe napriklad prave tymi otrepanymi otazkami. Samozrejme za predpokladu, ze nemas nic v profile. Ak mas, da sa riadit tym. A vobec, mna to velmi nezaujima, ja sa s chlapmi nezoznamujem
@ao presne toto mna zaraza dievcata napisu ze chalani su nudni a pritom niekedy pouzivaju ako odpoved jedno slovo dievcata tak potom teda naco maju chalani reagovat na jedno slovo?
Vyrecnost osoby je priamo umerna jej aktualnemu socialnemu rozpolozeniu a zaradeniu v skupine.
V skratke:
Zober si ze dany clovek ma stalu partu ludi s ktorou komunikuje a na pokeci je len pre to aby sa odreagoval pretoze nic ine nepotrebuje. Ma sa s kym vecer ozrat ma sa s kym porozpravat a na 90% toto bude udrziavaj aj online cize tak povedane nema dovod nejako zahajovat dlhe debaty s neznamim clovekom na socialnej sieti kde je povedzme si to otvorene len na skok. Cize to je prva chyba ktoru si spravila ze si sa pokusila si zacat pisat s niekym kto o to nema evidentny zaujem ale len chcel zabit cas medzi nudou a chlastackou vecer alebo inou aktivitou.
Takze ked sa na to pozriet s ineho uhla pohladu mala by si najst inu osobu resp. nejaku co nieje socialne nikam extremne viazana a ma teda potrebu s niekym komunikovat. Idealny priklad je nejaky ITckar alebo Energetik pripadne podobna osobka ta nema s vacsa nejake silne viazania na "realne kontakty" a tak ich vyhladava virtualne. Akurat tu zase vyvstava problem ze tvoja dusa je pravdepodobne ten prvy pripad co sa snazi s niekym pisat len aby zabila nudu a na to nema ITckar cas (myslim pravych nie tych co sedia pol dna za hrou a myslia si ze budu admini slight_smile: pretoze on za PC pracuje alebo sa uci a zdokonaluje takze na nejake len take kecanie zrovna nebude moc zhovorcivi jedine ze by si na neho isla odborne ale na to nemas skill.
Ale nemusis mat strach u dievcat aj chalanou existuje aj takzvana stredova linka. Teda ludia ktory dokazu oddelit pracovny a zabavny cas a komunikovat aj medzi tym. Nanestastie takeho cloveka na pokeci nestretnes pretoze bud cely den bol za PC v robote a vecer sa mu tam byt nechce a robi nieco ine alebo proste si ho nevsimnes.
Niekedy ked pojdes po meste skus sa poobzerat po okoli a vsimaj si nevyraznych ludi. Ziadnych co na seba uputavaju pozornost oblecenim spravanim alebo gestami ale taky nazvem to tvojou recou podpriemerne pako.
Nieje na nom nic co by ta uputalo alebo zaujalo prejdes okolo neho/nej bez nejakeho kontaktu (ocny,fyzicky,hovorovi) ale to len preto ze si zvyknuta na isty standard so svojej skupiny v ktorej sa vyskytujes.
Takze az niekedy narazis na cloveka s tejto skupiny potom si idealne popises a budes spokojna pretoze ten clovek je vyrovnany a vie co ma robit.
70% ludi sa tam dostane po 2 rokov od nastupu do prace ked im zacnu povinnosti ale sucastne zistia ze po praci je treba vypnut. Na skole nic take necakaj tam to je sama chlastacka a macherina.
Mimochodom funguje to presne tak isto aj opacne keby mam za kazde dievca ktore mi jedno/dvojslovne odpovedalo online dostat 1 euro som milionar a niesu taky len na SR ale aj v zahranici to ide proste s dobou. Holt ked chces narazit na rozumneho cloveka ktory je schopny viest dialog na vacsinu tem musis hladat na odbornych diskusiach alebo miestach ktore bavia aj teba. Pretoze vacsina ludi nema potrebu komunikovat s niekym len tak pokial s toho nema nejake vyhody. Komunikuju tak len v pripade ze nieje nic lepsie na praci a potom to tak vyzera clovek od nudy ani nevie pisat ale to je to co som pisal vyssie treba si najst vyrovnaneho cloveka ktory chodi do prace s tym si popises uplne v pohode aj ked je od teba starsi. Alebo potom navstiv nejake fora o tvojich zalubach kde sa da komunikovat s rovesnikmi aspon o tom co mas ty aj oni radi ale moze to byt dvojsecna zbran lebo zase nieje istota ze sa bude komunikovat aj o niecom inom ale pravdepodobne sa bude pisat stale o tom na co je to forum urcene a zase sa nic nove nedozvies.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale nie, pokec asi nebude to správne miesto na hľadanie ľudí, ktorí sa chcú proste len porozprávať.
Snazis sa udrzat debatu, alebo len cakas, ze ta niekto bude bavit?
Preboha, nejakí chalani ti napíšu blbosti, keď ťa to tak zaujíma, čo tak sa pýtať priamo pri zdroji miesto diskusie tu?
"Co povies na vcerajsi diel Seherazady?", komunikacia predsa musi nejako zacat a tie nechcene rp od chicks hunters neries a zmaz...
čím to len bude?
Prekvapilo ma, že si radšej neskúsila, keď si sa tak nudila, napísať niečo na Birdz, čo by "donútilo" ľudí/chalanov s tebou komunikovať. Lebo si myslím, že aj sama vieš, že na Birdzi je to predsa len s "chcem sa len porozprávať" lepšie. Nabudúce to možno skús
sarah : je to pravda no, asi nemám také schopnosti, napísať niečo, čo by ich donútilo...napísala som tu, lebo som chcela prečítať nejaké názory a tak, komunikovať - presne ako si povedala lenže sa to nejak neujalo
A musím sa zastať chlapcov, že dievčatá teda tiež nie sú extrémne výrečné na nete.
@sven naozaj vtipné
Vyrecnost osoby je priamo umerna jej aktualnemu socialnemu rozpolozeniu a zaradeniu v skupine.
V skratke:
Zober si ze dany clovek ma stalu partu ludi s ktorou komunikuje a na pokeci je len pre to aby sa odreagoval pretoze nic ine nepotrebuje. Ma sa s kym vecer ozrat ma sa s kym porozpravat a na 90% toto bude udrziavaj aj online cize tak povedane nema dovod nejako zahajovat dlhe debaty s neznamim clovekom na socialnej sieti kde je povedzme si to otvorene len na skok. Cize to je prva chyba ktoru si spravila ze si sa pokusila si zacat pisat s niekym kto o to nema evidentny zaujem ale len chcel zabit cas medzi nudou a chlastackou vecer alebo inou aktivitou.
Takze ked sa na to pozriet s ineho uhla pohladu mala by si najst inu osobu resp. nejaku co nieje socialne nikam extremne viazana a ma teda potrebu s niekym komunikovat. Idealny priklad je nejaky ITckar alebo Energetik pripadne podobna osobka ta nema s vacsa nejake silne viazania na "realne kontakty" a tak ich vyhladava virtualne. Akurat tu zase vyvstava problem ze tvoja dusa je pravdepodobne ten prvy pripad co sa snazi s niekym pisat len aby zabila nudu a na to nema ITckar cas (myslim pravych nie tych co sedia pol dna za hrou a myslia si ze budu admini slight_smile: pretoze on za PC pracuje alebo sa uci a zdokonaluje takze na nejake len take kecanie zrovna nebude moc zhovorcivi jedine ze by si na neho isla odborne ale na to nemas skill.
Ale nemusis mat strach u dievcat aj chalanou existuje aj takzvana stredova linka. Teda ludia ktory dokazu oddelit pracovny a zabavny cas a komunikovat aj medzi tym. Nanestastie takeho cloveka na pokeci nestretnes pretoze bud cely den bol za PC v robote a vecer sa mu tam byt nechce a robi nieco ine alebo proste si ho nevsimnes.
Niekedy ked pojdes po meste skus sa poobzerat po okoli a vsimaj si nevyraznych ludi. Ziadnych co na seba uputavaju pozornost oblecenim spravanim alebo gestami ale taky nazvem to tvojou recou podpriemerne pako.
Nieje na nom nic co by ta uputalo alebo zaujalo prejdes okolo neho/nej bez nejakeho kontaktu (ocny,fyzicky,hovorovi) ale to len preto ze si zvyknuta na isty standard so svojej skupiny v ktorej sa vyskytujes.
Takze az niekedy narazis na cloveka s tejto skupiny potom si idealne popises a budes spokojna pretoze ten clovek je vyrovnany a vie co ma robit.
70% ludi sa tam dostane po 2 rokov od nastupu do prace ked im zacnu povinnosti ale sucastne zistia ze po praci je treba vypnut. Na skole nic take necakaj tam to je sama chlastacka a macherina.
Mimochodom funguje to presne tak isto aj opacne keby mam za kazde dievca ktore mi jedno/dvojslovne odpovedalo online dostat 1 euro som milionar a niesu taky len na SR ale aj v zahranici to ide proste s dobou. Holt ked chces narazit na rozumneho cloveka ktory je schopny viest dialog na vacsinu tem musis hladat na odbornych diskusiach alebo miestach ktore bavia aj teba. Pretoze vacsina ludi nema potrebu komunikovat s niekym len tak pokial s toho nema nejake vyhody. Komunikuju tak len v pripade ze nieje nic lepsie na praci a potom to tak vyzera clovek od nudy ani nevie pisat ale to je to co som pisal vyssie treba si najst vyrovnaneho cloveka ktory chodi do prace s tym si popises uplne v pohode aj ked je od teba starsi. Alebo potom navstiv nejake fora o tvojich zalubach kde sa da komunikovat s rovesnikmi aspon o tom co mas ty aj oni radi ale moze to byt dvojsecna zbran lebo zase nieje istota ze sa bude komunikovat aj o niecom inom ale pravdepodobne sa bude pisat stale o tom na co je to forum urcene a zase sa nic nove nedozvies.