ahojte, s priatelom budeme mat vyročie 2 roky a zaujimama ako ste vy prežili svoje prve, druhe a tak dalej výročie?...mali ste nejaky špecialny plan?..ako ste prekvapili vašu polovičku?...ako ona vas??
išli sme na víkend preč, dali si nejaké tie "origo" darčeky že puzzle z vlastných fotiek, tuším raz to bolo divadlo a večera trávte ho tak ako je vám dvom najpríjemnejšie, poprípade si pripomeňte nejaké tie highlighty vášho vzťahu tým, že pôjdete znova na nejaké vaše miesto alebo tak
ahha my sme sa pocas nasho vyrocia poriadne hadali ale ze poriadna hadka to bola, kvoli mojej ziarlivosti neopravnenej..a okolo polnoci sme skoncili v posteli jeho rodicov..xaxaxa Ale inak na vyrocia moc neuznavam nejake dary typu retiazky a podobne.Podla mna to je blbost.
My výročie neoslavujeme príde mi to divné,akože mám oslavovať,že sme spolu vydržali či ? Možno ak budeme spolu 20-30rokov tak budeme.. každý deň by ptm malo byť výročím..
my sme mali vyrocie na silvestra, tak sme si navarili, isli tam, kde sme sa spoznali, mali sme tam kopec znamych a prisli domov o piatej rano, romantika jak svina
Predovšetkým vo dvojici a to úplne stačí. Priateľ má totiž 2 týždne po tom narodeniny a o ďaľšie dva týždne zas meniny, takže na spoločné akcie máme príležitostí až-až
cha, na tie prve si uz nespominam.....od svadby ratam uz vyrocie soboasa a vzdy si aj tak pamat posledne, minuly rok som dostala zalty prsten tento rok sme si kupili parny mop .....nasdeny je hlavne manzel, normalne s nim beha po byte a upratuje, no nemiluj ho...... ale nejake specil. burlive oslavy nerobime, ekd budeme spolu 50 rokov, tak snad ano.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dokonca ani poriadne nevieme kedy akože to výročie máme.
Zoznámili sme sa na Silvestra, takže vtedy si pripijeme a pozrieme sa, aký ohňostroj nám ostatní pripravili 8)