to je vyrok z MS zo SWE ked lasak len tak tak v nastaveny chytil strelu swedskeho utocnika: Jezis Maria, tak to bolo stastie alebo umenie, Janko Lasak teraz chytil nemozne,Svedi uz boli vo finale.
tak toto je super ze si to tu dal, si ma potesil, ten prvy vyrok si snad kazdy pameta , to bol najkrajsi okamih, aky som kedy videla, a este ked marian hossa vyletel z trestnej lavice, jak sliepka z kurína, a rovno vpalil gol
Teeeda normalne mam krce v bruchu ... to nema chybu... najlepsi vyrok je asi :
Matej Hajko: "A ďalšie vylúčenie. Opäť Duda padá a v smrtiacich kŕčoch sa zvíja na ľadovej ploche... No, tak neviem, samozrejme, bol tam súboj muža proti mužovi, ale Duda zatrepoce nožičkami a Dutil píska faul."
Uz som ho citala asi 6 krat ale stale sa na nom zasmejem.... xi xi xi ....
Podla mna aj tak bolo najlepsie,ked v roku 2002 do zapase zo Svedskom niaky komentator krical,ze kupujte nove televizory,objednavate miesta v hostincoch v kaviarnach,uz teraz vas pozyvam na finale a potom,ze SLOVENSKO vyhrava a posiela Svedov......do boja o tretie miesto
Uz neviem, ale ten prvy komentator, neviem ako sa volal, Zelenka mozno? Oco s nim par-krat sedel.
A nejaky uz neviem aky super spicka sprinter sa volal Kokot. Vyhraval vsetko zaradom. Na majstrovstach to komentator komentoval:
A Kokot sa uz ruti, sprintuje ako ten najvacsi Kokot (asi ich bolo viac). To je neuveritelne. Zasa to vyhral ten Kokot. Bodaj by aj Slovesnko malo takych Kokotov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Matej Hajko: "A ďalšie vylúčenie. Opäť Duda padá a v smrtiacich kŕčoch sa zvíja na ľadovej ploche... No, tak neviem, samozrejme, bol tam súboj muža proti mužovi, ale Duda zatrepoce nožičkami a Dutil píska faul."
Uz som ho citala asi 6 krat ale stale sa na nom zasmejem.... xi xi xi ....
PARKETA,TO JE TVOJA PLAVUCHA
alebo Somik Tomik Hlinka..
Uz neviem, ale ten prvy komentator, neviem ako sa volal, Zelenka mozno? Oco s nim par-krat sedel.
A nejaky uz neviem aky super spicka sprinter sa volal Kokot. Vyhraval vsetko zaradom. Na majstrovstach to komentator komentoval:
A Kokot sa uz ruti, sprintuje ako ten najvacsi Kokot (asi ich bolo viac). To je neuveritelne. Zasa to vyhral ten Kokot. Bodaj by aj Slovesnko malo takych Kokotov.