Vyrus...takze coze si myslite o vyruse širiacom sa z mexika?
ak uspešne vypukne pandemia, nastane čistka. Konečne. Ľudia sú ako kobylky, výrus, rakovina sveta (stači keď sa pozriete na zem napr z lietadla) rakovinove bunky rozrastajuce sa do vsetkých smerov....potrebujeme pretriedit. Vescina z nás je slaba. .. A vy
preboha čo hneď všetci riešite gramatiku? aj vy sa určite niekedy pomÍlite.
no ale k veci. podla mňa je okolo tej chrípky priveľký hurhaj, akosi sa mi nechce veriť že by to zabilo všetkých ľudí, pričom tí ktorí by si to za ničenei planéty zaslúžili už stoja v lekárňach v rade na rúšky, lieky a podobne...
prepac, ale ja by som sa na tvojom mieste zamyslela nad svojou gramtikou, lebo to je nieco strasne nie len ze virus je s i a nie s y ale aj nominativ mnozneho cisla v pridavnych menach
a co sa tyka temy, co si chcela rozoberat, myslim si ze by bolo treba sa zamysliet nad globalnou buducnostou Zeme, ale robit zbytocne poplach kvoli nejakej chripke.. ked sa sem dostane tak sa dostane, my ako obycajni ludia s tym nic neurobime, mozno akurat len tak, ze chori zostanu tam kde su a izoluju sa od zdravych, co je podla mna aj tak nemozne...a urcite sa da cas travit aj inak nez sediet cele dni v kute a rozmyslat, lepsie je konat ako rozmyslat, a tym, ze si konala si urobila tuto diskusiu, preto ju schvalujem...kazdy by si mal napisat svoj nazor, mozno sa najde viac ludi ako ty...tym netvrdim, ze s tebou suhlasim
@13 pocuj...gramatiku po mature za 2 vážne neriešim...
a ziadny narodniar (to je pre ostatných...) ma nenauci pisat gramaticky spravne,ked to nezvladli pani ucitelia...(a to pouzivali kadejake metody)......atd...bla, bla...
omg nefandite si... Obycajna chripka a robi sa okolo toho halo ako okolo vtacej chripky (a ta bola tiez pri slovensku dokonca myslim ze aj na SR) a teraz uz nic? Nejako rychlo o nej prestali pisat. A o prasacej prestanu tiez, pretoze je to len nova senzacia pre media. Obycajna chripka, ktoru kazdy ignoruje zabije stovky ludi v Cesku a na Slovensku a nikto sa jej neboji, lebo je to "len" chripka.
Btw nech sa objavi akykolvek super virus tak ci tak 10% populacie prezije.
@18 teraz ho nenajdem ale spominalo sa to uz ked sa objavil v Azii SARS a myslim ze aj v suvislosti s vtacou chripkou. A ak si dobre pamatam bolo to nejako statisticky odovodnene. Ale nakoniec aj dokazy mas aj v minulosti - spanielska chripka, mor... to vsetko zabijalo ludi jedna radost a vzdy boli ludia co to prezili. Dokonca som davnejsie na discovery pozeral dokument o typkovi ktory ma AIDS diagnostikovany niekolko rokov ale ten virus sa u neho nerozmnuzuje proste ma ho v tele ale virus nedokaze znicit jeho imunitny system a teda ten clovek nezomre preto ze ma AIDS.
sheily Štvrtok 30. apríla 2009 20:12 Ďalšie diskusie od sheily »
necitala som osatne prispevky, takze ak to tu bolo pardon..media vsetko zase raz ako inak nafukuju..ludia nezomieraju kvoli chripke ale kvoli imunite a kvoli liekom a okrem toho nezomrelo ich zatial tak vela aby som sa mala zacat bat..proste clovke dostane chripku, hned ide zozrat vsetky lieky sveta, dostane nejaku virus zato ze nema obranyschopnost a je to pekne povedane v zadnici..ropny priemysel klesa, tak ti vyssi chcu zarabat na ludoch a liekoch..aj clovek ktory bude na smrtelnej posteli si preda kupi to posledne balenie liekov takze treba im uznat robia dobry biznis (smajlík)
lol, slovencina moja mila tolko ludi to tu vytklo, takze kaslem na to.
co sa chripky tyka, myslim ze je zbytocne trapit sa tym, ci dojde ta chripka aj k nam a ci nas ohrozi, ked zajtra sa nemusime zobudit vobec. to je ako riesit rok 2012. zomrieme? nie? naco to riesit, nikto nehovori ze sa dozijeme dovtedy a ak ano nijak to nezmenime. to iste aj s chripkou. ja doma revat nebudem ze mozem ochoriet.
tam kde vela vymyslaju , su najpokrokovejsi a myslia si ze su nesmrtelny tam vymaslia aj nepodarky ako napriklad Cina_vtacia chripka, bol to osial ktory trval mozno mesiac a odvtedy nic... a toto??? ludia su dovercivy dva tyzdnne ich to bude drzat a potom si najdu inu senzaciu a zabudne sa aj na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no ale k veci. podla mňa je okolo tej chrípky priveľký hurhaj, akosi sa mi nechce veriť že by to zabilo všetkých ľudí, pričom tí ktorí by si to za ničenei planéty zaslúžili už stoja v lekárňach v rade na rúšky, lieky a podobne...
Čo sa týka tvojho "názoru" určite by si si rozumel s nostradamom ...
... Bože, ja tak milujem konšpirácie...
a co sa tyka temy, co si chcela rozoberat, myslim si ze by bolo treba sa zamysliet nad globalnou buducnostou Zeme, ale robit zbytocne poplach kvoli nejakej chripke.. ked sa sem dostane tak sa dostane, my ako obycajni ludia s tym nic neurobime, mozno akurat len tak, ze chori zostanu tam kde su a izoluju sa od zdravych, co je podla mna aj tak nemozne...a urcite sa da cas travit aj inak nez sediet cele dni v kute a rozmyslat, lepsie je konat ako rozmyslat, a tym, ze si konala si urobila tuto diskusiu, preto ju schvalujem...kazdy by si mal napisat svoj nazor, mozno sa najde viac ludi ako ty...tym netvrdim, ze s tebou suhlasim
ale inak zaujimavy postreh. pravdu mas, ludstvo si o taketo nieco koleduje uz ozaj dlho.
a ziadny narodniar (to je pre ostatných...) ma nenauci pisat gramaticky spravne,ked to nezvladli pani ucitelia...(a to pouzivali kadejake metody)......atd...bla, bla...
a k teme ...ok
Btw nech sa objavi akykolvek super virus tak ci tak 10% populacie prezije.
mas nejaký zdroj k tomuto výroku?
Tajomstvo je odpovedou na vsetko co bolo co je a odpovedou na vsetko co bude!
a ten vÍrus nie je nevyhnutne smrteľný
uz by sa zislo to tu preriedit
a neveim ze by to tolkoludi zailo ze 90 percent to zas nie
necitala som osatne prispevky, takze ak to tu bolo pardon..media vsetko zase raz ako inak nafukuju..ludia nezomieraju kvoli chripke ale kvoli imunite a kvoli liekom a okrem toho nezomrelo ich zatial tak vela aby som sa mala zacat bat..proste clovke dostane chripku, hned ide zozrat vsetky lieky sveta, dostane nejaku virus zato ze nema obranyschopnost a je to pekne povedane v zadnici..ropny priemysel klesa, tak ti vyssi chcu zarabat na ludoch a liekoch..aj clovek ktory bude na smrtelnej posteli si preda kupi to posledne balenie liekov takze treba im uznat robia dobry biznis (smajlík)
az ma to nudi tak si vymyslite inu temu na forum
co sa chripky tyka, myslim ze je zbytocne trapit sa tym, ci dojde ta chripka aj k nam a ci nas ohrozi, ked zajtra sa nemusime zobudit vobec. to je ako riesit rok 2012. zomrieme? nie? naco to riesit, nikto nehovori ze sa dozijeme dovtedy a ak ano nijak to nezmenime. to iste aj s chripkou. ja doma revat nebudem ze mozem ochoriet.