ja má taký pocit, že nejak často sa tu ľudia pýtajú na vysokú školu, akoby to bola samostatná oddelená časť života, po ktorej nič nadväzujúce nenasleduje.... akoby sa na výšku chodilo, aby sa na ňu chodilo a nie pre to, aby ťa to na niečo pripravilo. a niektorí podľa tohto aj odpovedajú, ako @4 .
ak chceš byť doktorka, ťažko môžeš neísť na výšku. a inde zase nemusíš. takže si najprv vyrieš, čo ťa zaujíma, lebo takto je jedno, či niekam pôjdeš, alebo nie, keď nevieš, čo so sebou. to nie je, že "tak teda idem na nejakú výšku" a vybavené.
@pauli0990 pokiaľ máš dobre platenú a hlavne istú prácu aj bez vysokej školy tak sa ti vyska neoplati. pokial si chodila na gymnazium a nemas kde robiť, myslim že vyška je vhod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak chceš byť doktorka, ťažko môžeš neísť na výšku. a inde zase nemusíš. takže si najprv vyrieš, čo ťa zaujíma, lebo takto je jedno, či niekam pôjdeš, alebo nie, keď nevieš, čo so sebou. to nie je, že "tak teda idem na nejakú výšku" a vybavené.
Zaráža ma prístup niektorých ľudí
ale jednoznačne ísť na výšku
určite tam choď... ja som sa na ňu vykašlal a teraz mám... super prácu na zmeny vo fabrike, nič lepšie si nedokážem predstaviť fuj