Síce už som pridal niečo ohľadom výšky,ale teraz späť k hlavnej téme mám už 16,momentálne sa venujem trojboju resp.dvíham primerane veľké váhy (cca rok aj 3 mesiace)o mesiac s tým definitívne končím,dúfam,že aj natrvalo,uvažujem,že budem pestovať voľný
ujo kedysi robil kulturistiku dlho , myslím že od 15 a je najnižší z rodiny ... či to má však súvislosť ťažko povedať ... každopádne človek ,,rastie" až do cca 21 rokov , aj keď už nie tak prudko ako v puberte
@dannyd14 Zalezi to od genetiky , ked mas predpoklady tak mozno budes mat , ale ked si bezny chalan s nie extra predpokladmi tak zabudni na viac ako 180.
ale ja nie som s tým dostatocne uspokojeny len chcem pocut vase "kruté" názory na to či by som to mohol ovplyvniť keby som sa v kuse venoval takto nasledovne on,Str,Pi-plávanie + 10min.strecing tesne pred ,no a zvysok neutralne dni zase behanie a stále neustále dokola,malo by to svoj efekt do tých 21?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no a.. poradiť ti neviem