Čaute! Som síce iba prvák na gymnáziu, ale predsa sa už začínam zaujímať o výšku. Na 100% by som chcel ísť na medinu. Chcem sa vás opýtať, čo je podľa vás dobré učiť sa ( viem BIO+CHEM+ FYZ), myslím z akých učebníc pod. Zapájať sa do nejakých projektov a
na viaceré výšky s odborom medicína ide maturitné vysvedčenie, takže slovenčinu, chémiu, biolu a jazyk potrebuješ vedieť najlepšie ako vieš, v škole sa uč základy a vo voľnom čase niečo (takou zábavnou formou) iné, napríklad s rôznymi filmami apod. učebnice sú najlepšie také čo kúpiš v panta rhei normálne v oddelení medicína alebo tak nejak to tam je, projekty ti všeobecne moc nepomôžu ale môžu ťa niečo naučiť, semináre v treťom ročníku ti určite padnú vhod, máš šancu sa dostať tam, ak budeš mať maturitu
nič krajšie nie je ako ked vidim, ze niekto chce ísť na medicínu, prvé čo by som ti poradil, je aby si sa v škole učil biolu chemiu a fyziku z kníh a nie s poznámok, neskôr zistíš, aka je to velka vyhoda ked sa budes ucit z knih krok po kroku si z toho vytvoris v hlave jeden celok, kresli si schémy a citaj si to tak pre zaujimavost ako ked citas nejaku svoju oblubenu knihu a ak tak skus z chemie spravit svoje hobby venuj sa jej, chod na olympiady, lebo ak ta chemia bude bavit tak budes ,,zahojeny,,
podla mna je naj sa skamaratit a uzivat si a tak, lebo posledny su take nervy, ze potrebujes len dobre vztahy, ucit sa naucis, lebo sa bude ucit vsetko od zaciatku...a ti pomoze, ked pri tych nervoch z ucenia budes mat aspon pri kom vyplakavat nad tym mnozstvom. dovtedy tym len pohrdaj, nebud biflos, lebo nebudes mat kamosov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov