Hermann Brugger, ktorý je jedným z vedúcich experimentu, však na margo protestov vyhlásil, že prasatá počas pokusu netrpia, pretože im pred tým podajú sedatíva a uspia ich. "Tento pokus môže pomôcť ľuďom prežiť pád lavíny a to je naším cieľom. Ak teraz pokus zastavíme, všetky prasatá, ktoré už uhynuli, zomreli zbytočne," povedal pre médiá Brugger.
Ja keby som bola prasa, tak radsej umriem takto, ako niekde na bitunku....Myslim,ze je to ovela humannejsie.
Zase sa robi z komara somar, prasata my ludia denne zakalame (bez sedativ) a konzumujeme..
@3@4 hmm a tu je postoj cloveka co hrani len svoju rasu ... som zasadne proti ludom .... a radsej by som sa vratil s5 v case a zil na stromoch nez chodit po 2 a len vsetko prisposobovat svojmu pohladu a svojim potrebam ... i vrach si ta zabije povie zeje to aby nehladoval a nebudes ho hajit ....tie vase pohlady na svet ... ach
to vás trápi že zomrie 29 prasiat .. kam ten svet speje .. vyrubovanie pralesov prírodné katastrofi vás nezaujímajú . len to čo je zmedializované vás zaujíma ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja keby som bola prasa, tak radsej umriem takto, ako niekde na bitunku....Myslim,ze je to ovela humannejsie.
Zase sa robi z komara somar, prasata my ludia denne zakalame (bez sedativ) a konzumujeme..
Veda je veda.
britské maso by som nežral