@tommyhot ja verím, že do roka preberie vládu nad FB. Prečo? Lebo Google, zaplatil Zynge dosť a už len FB je založený hlavne na Zynge a blbých hrách, pre deti, čo sú z mesta a nemajú doma motyku...
No čo som pozeral recenzie tak sa mi to pááči a určite ho budem používať pre komunikáciu s ludmi z inteligentnejšej sféry tak istko ako zvyšok google služieb ktoré použivám dennodenne.
Myslím že google urobí všetko preto a má nato prostriedky aby google + používala čo najväčšia masa ludí pretože facebook "kradne" googlu hlavný finančný zdroj príjmu.
Hlavne vidím do budúcna skvelú integráciu google služieb s google + kedže už google začal pracovať na integrácii "bolo načase" pretože doteraz bola otrasná, a hlavne by som sa potešil integrácie google + do prehliadača google chrome
@petiboy20 FB ma vyse 500 000 000 uzivatelov a velku cast z toho aktivnych.. Kym google postavi pouzitelne API tak Zynga bude mat este viac uzivatelov ako tych par milionov co ma teraz a ver tomu, ze ak Zynga odide z facebooku tak im vsetci oseru hlavu = NIKDY z facebooku neodidu.. Pri tych ziskoch by boli riadne blbi..
Do roka urcite facebook netromfnu, pretoze premigrovat seba aj priatelov na iny system nie je az take jednoduche ako sa zda.. A hlavne facebook ma vybudovane API a vies si tam naprogramovat kadeco, a tak isto tocia sa tam peniaze o akych sa googlu v tomto segmente ani nesniva. Su tam rozne institucie, kapely a neviem kto vsetko so statisicami uzivatelov.. Je dost mozne ze sa to neuchyti a padne to na hubu rovnako ako buzz, wave ci orkut.. aj ked by to bola skoda, lebo potencial to ma velky
akoze co ja viem vcera som sa tam zaregistrovala kukam... no podla mna je to dost o nicom nemozem si pomoct..vyzera to ako zmutovany fb...a vyzera to podla mna horsie
dnes ráno som mala na maily pozvánku od kamoša, tak som si teraz večer na to našla chvíľku času a vyzerá to veľmi dobre
úplne prvá vec, za ktorú má google+ odomňa pochvaľu je to, že robí rozdiel medzi priateľmi a známymi... možno tak slovo "priateľ" opäť naberie aspoň kúsok z tej hodnoty, ktorú malo predtým, ako sa začal používať facebook...
@tommyhot nechcem ta sklamat ale omnoho vacsia sanca je 4-5 mesiacov..nezabudni ze ked spustia oficialnu verizu tak zacne MASIVNE propagacia...nezabudni co je vsetko google..YOUTUBE..vyhladavac,maps,picasa,reader..a mnoho dalsieho..staci dat reklamau na youtube a drb je tam 100 milionov..
začala som ho používať len nedávno, takže sa v ňom ešte len orientujem ale už teraz sa mi veľmi páči, hlavne jednoduchý dizajn, celkovo projekt circles, takisto aj možnosť nastaviť si sukromie fakt na všetko ale najviac sa mi páči chat ktory je plne funkčny, taky ako ma byť....dokonca sa da cezeň aj pomocou webky volať a kvalita obrazu je velmi dobrá a ma rychlu odozvu....rychlejšie ako skype aj ked tuto možnoť moc nepouživam je to len plus navyše, jediné čo mi tu fakt chýba je možnosť nastaviť si Off/online status na chate pre rôzne skupiny/okruhy tak ako to mal Fb kedysi.....inak sa tešim tomu že G spustil tento projekt vzhladom k tomu že takmer VSETKY jeho produkty su velmi dobre, kvalitné prístupne všetkým...proste su to hlavy.. no a ešte jedna vec ma potešila:je pristupný len od 18+
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
No čo som pozeral recenzie tak sa mi to pááči a určite ho budem používať pre komunikáciu s ludmi z inteligentnejšej sféry tak istko ako zvyšok google služieb ktoré použivám dennodenne.
Myslím že google urobí všetko preto a má nato prostriedky aby google + používala čo najväčšia masa ludí pretože facebook "kradne" googlu hlavný finančný zdroj príjmu.
Hlavne vidím do budúcna skvelú integráciu google služieb s google + kedže už google začal pracovať na integrácii "bolo načase" pretože doteraz bola otrasná, a hlavne by som sa potešil integrácie google + do prehliadača google chrome
Do roka urcite facebook netromfnu, pretoze premigrovat seba aj priatelov na iny system nie je az take jednoduche ako sa zda.. A hlavne facebook ma vybudovane API a vies si tam naprogramovat kadeco, a tak isto tocia sa tam peniaze o akych sa googlu v tomto segmente ani nesniva. Su tam rozne institucie, kapely a neviem kto vsetko so statisicami uzivatelov.. Je dost mozne ze sa to neuchyti a padne to na hubu rovnako ako buzz, wave ci orkut.. aj ked by to bola skoda, lebo potencial to ma velky
pravee si si zlepšil karmu, možno najdeš zajtra 500 €
rozhodne to hodlám skúsiť
úplne prvá vec, za ktorú má google+ odomňa pochvaľu je to, že robí rozdiel medzi priateľmi a známymi... možno tak slovo "priateľ" opäť naberie aspoň kúsok z tej hodnoty, ktorú malo predtým, ako sa začal používať facebook...
@geroj588 To bolo tebe
a jasné že to idem koštnúť vyzerá to dobre na prvý pohľad