Samozrejme.... Na strednej až tak nie (dúfam, že to aj tak ostane). Ale na ZŠ sa mi niektoré individuá bežne vysmievali . V čom som si však isté je to, že takých dementov s nižším IQ si netreba všímať.
Áno a viem že ma to bohužiaľ veľmi poznačilo. Ale ja som taká, že spomienky na zlé veci viem nejak podvedome potlačiť. Takže to pekné si pamätám úplne jasne, ale tie negatívne spomienky aj keď viem, že ich bolo veľa, ale tie si pamätám len dosť hmlisto.
-keď som mala cca 12 hovorili a smiali sa mi, že som na baby, neviem prečo lebo to nikdy nebola pravda, ale mne to hrozne ubližovalo vtedy
-potom spolužiak mal asi ročné obdobie, kedy sa mi vkuse vysmieval, že mám žlté zuby
-na základke asi v druhej triede, lebo som mala roztrhané papuče také tie farebné škôlkarske a bála som sa to povedať manke, lebo to boli už asi tretie čo som roztrhala, tak aby mi nenadávala.. nosila som ich až dokiaľ to našim nepovedala učiteľka
-A VIEM! za čo.. v prvej triede sa mi páčil jeden chlapec ktorý bol róm, tak za to.. hajzli
-a ešte vlastne na gympli asi tak do 14tich dievčatá sa mi vysmievali za to, ako celkovo vyzerám a obliekam sa.. mala som to uplne vpiči, nosila som krátke vlasy a obliekala si chalanské oblečenie
Áno, ale nie, že by som na to nevedel zabudnúť, zas ma to nemučí od rána do večera. Spomienky sa párkrát vrátili, ale to len vtedy, keď som tých hajzlov stretol a to sa už strašne dlho nestalo. Snáď ani nestane.
ani nie ze neviem zabudnut, proste si to len pamatam a nejako je mi to uz 10. vlastne celu dobu co som bola na gympli, 5 rokov, jak som ja rada ze som prec ha a oni tam zostali
inac velmi dobra anketa... a z toho grafu krasne vidiet, ze kazdemu bolo psychicky ublizene a kedze takmer nikto nie je taky, ze by mu neublizili, tak z toho vyplyva, ze jeden druhemu robil nejak zle... vsetci navzajom, ako to napisal @etelnair . no a nebolo by nam vsetkym lepsie keby si vzajomne neublizujeme? inac... sikana funguje aj u dospelych na pracoviskach ale kedze sme z "opičieho plemena", tak sa z tohto zacarovaneho kruhu sikany, nenavisti, lahostajnosti, chamtivosti, netolerantnosti, ci uz takej beznej, alebo rasovej, alebo nabozenskej nezbavime ...a vzdy ta nenavist bude vyustovat do vojen... dobru noc
hej, do našej školy chodili svine, ktoré mi hovorili, že nevyzerám dostatočne žensky. nech som robila, čo som mohla a chcela, stále mali nejaké výhrady. spomínam si, že raz na Vianoce som dostala ružový froté pulóver a verila som, že keď ho budem intenzívne nosiť, veci sa zmenia. mýlila som sa...
v škôlke mi jeden debil priložil bosú nohu na tvár keď som spala... alebo mi čiernou pastelkou počarbal môj obrázok, ktorý som kreslila pomaly celý deň... na základnej sa mi zas smiali na telesnej, a aj baby čo si mysleli že sú úžasné a nevedeli na kom si to dostatočne vyvŕšiť... na strednej len občas... a na výške už nie
@thelittleprincess prosim ta toho zmurkajuceho smajla si zroluj a strc do riti, ja som narazuvzdornu nelinkoval preto ze by sme sa ti tu chceli smiat za to jak ti kto v skolke robil zle -.-
Samozrejme, že sa pamätám!! Kockáčka, zubatá (už mám fixný strojček ), drevo (na športy), a myslím, že to bolo asi tak všetko.. AHA! Že som zdegenerovaný chlapec, lebo som sa hrala s autíčkami a mala som všetkých Bionicle, a potom neskôr prišlo aj obdobie, kedy sa mi smiali dievčatá, že mám prsia, lebo ony ani nevedeli asi že čo to je... Bežné prezliekanie na telesnú a komenty typu: "A to čo máš? To je trápne." Dnes sa smejem ja im, že majú kozy dvakrát menšie ako ja
na základke celý druhý stupeň ale to iba niektorý magori ktorých to baví doteraz a na strednej celé 4 roky..zo začiatku ma to štvalo ale potom som kašlal nato a keď videli že ich neriešim sa už začali trochu krotiť tak sa to dlao prežiť
na zakladnej .. z priezviska, potom ze som bola malicka a chuducka ... potom som po chorobach v siedmom rocniku pribrala rapidne , najprv prezyvky , potom hrube nadavky, kvoli dobrym vysledkom, laske k literature .. dokonca som zazila pocit, co je to "stracat veci", dostat facku, dostat stolickou po chrbte , utekat pred nahuckanou bandou deviatakov cakajucou pred skolou .. naplakala som sa, ale neobesila sa, ani "neodpratala tu svoju tucnu rit z tohoto sveta" a rokmi som sa s tym zmierila .. a zijem normalny plnohodnotny zivot a skratka som odpustila, nezabudnem , ale netrapi ma to .. a na strednej a vysokej som si vybudovala svoje sebavedomie a mala vacsie pochopenie pre takych ustrkovanych ludi .. co mi ostalo aj doteraz .. v tom asi prameni schopnost pocuvat, tolerovat a odpustat ... z ktorej sa poniektori vysmievaju aj teraz nie z vela veci asi nie je mozne vyrast
ja som bola šikanovaná od škôlky až po koniec gympla. či už kvôli mojej postave, alebo proste ma ľudia radi využívali, alebo proste vždy je niekto, kto je obetný baránok...prešla som si cez fyzické ubližovanie, psychický teror, ignoráciu, či falošné kamarátstva, intrigy a ohováranie, keď som si uvedomila, že...
v druhom stupni na základnej pretože som bola veľmi hanblivá a tichá a ľudia milujú provokovať takých ľudí, ale nikdy si na mňa nedovolovali tak ako na moju kamarátku ktorá nebola vôbec tichá len nebola taká -bohatá ako by sa patrilo-.
Prvé dva ročníky na gymnáziu ma pernamentne šikanovala skupinka spolužiačiek, strašne som sa vtedy kvôli tomu trápila a nechcela som chodiť do školy, vymýšľala som si doma, že som každú chvíľku chorá, a že mi je zle a tak podobne... Potom sa to už začalo zlepšovať. Druhý stupeň bol už úplne v pohode
jasne vysmievali, ale nejako ma to nikdy netrapilo, bral som to s urovnou skoly tiez som bol trochu zloba, napriklad ked som niekomu vytopil prezuvky v umyvadle doteraz neviem preco som to urobil a na co to bolo dobre, zbytocne som dostal zjeba stredna skola bola uz perfektna najsamlepsi kolektiv a vyska je taky neutral
dennodenne sa stretávam s vypatlancami ktorí si stále nezvykli na moju výšku (pravidelne od škôlky do dnes...) je mi ich úprimne ľúto...(lebo ako sa hovorí, každému sa všetko raz vráti ) a ešte milujem keď mi 1 (štvorkárka) u nás v triede (po tom ako dostanem z písomky 2) zahlási že "bifľoška" a to ona popritom ani nevie, aké -i sa tam píše čistá závisť
na základnej na dennom poriadku. Raz som bola dlhá vychudnutá špargla, potom žirafa, potom som mala vypúlené oči, potom retardovaná, potom všetko toto naraz...ked' sa nad tým spätne zamyslím, vtedy som sa kôli tomu chcela zabiť, no teraz vidím, akú silnú a húževnatú osobnosť to zo mňa spravilo
U nás už od 6 ročníka sa vysmievajú spolužiaci jednej babe čo bola vždy taká pribrzdená ,ako učila sa dobre ale názory a pod mala jak nejaké 8 ročné decko a napokon na lyžovačke sa jej stala také nehoda ...ehm no surovo sa posrala DDD ....a potom sme sa všetci hádali kto jej to povie nech si to vyperie ....no a musela som to samozrejme povedať ja ...asi o hodinu neskor boli na radiátore asi 4 nohavičky a 2 tepláky ...odvtedy sa zhnusila asi každému
na základnej hej, nie priamo spolužiaci, ale iné dievčence z ročníka zo mňa mali prdel - bola som hebedo, rodina do učiteľky a ešte aj extrémne plachá. od strednej už som našťastie každému ukradnutá
@azizi na tom nie je nic neobvykle, ludska pamat funguje selektivne a je automaticky naprogramaovana tak, aby zle spomienky potlacala. je to taka ochrana pred tym, aby sme sa zblaznili
@h8u este si zabudla ako som sa ti ja vysmieval na topfeste
@antifunebracka ja som sa vysmievala tebe ale len v duchu, lebo celý čas čo som bola s tebou som bola BRUTÁLNE sfajčená a prišlo mi to hrozne vtipné, taký paradox xD
myslím že na základke v tretej triede sa mi skúšali vysmievať darilo sa im to tak týžden potom nastal taký teror že sa mi doprosovali aby sme mohli byť kamaráti
@antifunebracka Tak jasné, len stalo sa mi, že som o tom už pár ľuďom povedala, že si pamätám najmä to pekné a zrovna u nich to vraj bolo opačne. A týka sa to aj tej šikany.
hej, občas hej...ale ja som si to nevšímala, pretože som vedela na akej úrovni je mozog tých, ktorý ma urážajú....a nakoniec to aj tak dopadlo tak, že sa ku mne doplazili a teraz su uplne v pohode...najviac rečí mali ked sa chcel pred niekým predviesť a ja som bola zrovna po ruke...
spolužiaci? nie.. volali sme sa navzájom ciciny, ale to nebolo vysmievanie
ale, @andygirl pamätáš, ako mi pani profesorka M. na matematike povedala, keď som nevedela vypočítať nejakú druhú mocninu, lebo sme sa to učili prvý deň a ja som nemala šajnu čo hovorí, tak pamätáš ako povedala: "to ona je stále taká? to si vyšinutá alebo čo?" slová od profesorky, na ktoré nikdy nezabudnem..
jasne že hej a myslím že to každemu,lebo deti si robili vždy zle. ale nikdy to nebolo,že by som plakavala abo tak. na zakladke,že mám mamu učitelku, potom že mam hlavu jak pagáč.... hm neviem čo ešte....na strednej že som bola metlačka alebo že som mala rada dejepis. kraviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
moja odpoveď. Nie..
žiadni dobrí spolužiaci ani nič podobné.. prosté NIE
ale ja som si z toho nikdy nic nerobila
-keď som mala cca 12 hovorili a smiali sa mi, že som na baby, neviem prečo lebo to nikdy nebola pravda, ale mne to hrozne ubližovalo vtedy
-potom spolužiak mal asi ročné obdobie, kedy sa mi vkuse vysmieval, že mám žlté zuby
-na základke asi v druhej triede, lebo som mala roztrhané papuče také tie farebné škôlkarske a bála som sa to povedať manke, lebo to boli už asi tretie čo som roztrhala, tak aby mi nenadávala.. nosila som ich až dokiaľ to našim nepovedala učiteľka
-A VIEM! za čo.. v prvej triede sa mi páčil jeden chlapec ktorý bol róm, tak za to.. hajzli
-a ešte vlastne na gympli asi tak do 14tich dievčatá sa mi vysmievali za to, ako celkovo vyzerám a obliekam sa.. mala som to uplne vpiči, nosila som krátke vlasy a obliekala si chalanské oblečenie
DPČ veď ja som bola normálne terčom posmeškov xD
na strednej zo začiatku že emo hnedé vlasy žiadna výrazná ofina, žiadne ružové doplnky ani nič....ale tak to bolo aspoň humorné
ale keď to bola takmer celá trieda, bolo to horšie :/
ja som bola šikanovaná od škôlky až po koniec gympla. či už kvôli mojej postave, alebo proste ma ľudia radi využívali, alebo proste vždy je niekto, kto je obetný baránok...prešla som si cez fyzické ubližovanie, psychický teror, ignoráciu, či falošné kamarátstva, intrigy a ohováranie, keď som si uvedomila, že...
fuck you, Im awesome
@azizi na tom nie je nic neobvykle, ludska pamat funguje selektivne a je automaticky naprogramaovana tak, aby zle spomienky potlacala. je to taka ochrana pred tym, aby sme sa zblaznili
@h8u este si zabudla ako som sa ti ja vysmieval na topfeste
ale, @andygirl pamätáš, ako mi pani profesorka M. na matematike povedala, keď som nevedela vypočítať nejakú druhú mocninu, lebo sme sa to učili prvý deň a ja som nemala šajnu čo hovorí, tak pamätáš ako povedala: "to ona je stále taká? to si vyšinutá alebo čo?" slová od profesorky, na ktoré nikdy nezabudnem..
a na zvysok sa uz nepamatam
Na základke.Neskôr za oblečenie.
Na gympli.Neskôr za to že som nemala (Ani nemám) prsia.
Neskôr za účes. Potom za knihy. Potom za moju debilitu, že pozerám správy. Potom za to, že som bifľa. Potom...
Ale hej su v tej triede v pohode ľudia (ach)