Otazka pre všetky pohlavia...ako si predstavujete ze by váš partner mal vyzerať farba vlasov,očí,tela,postava a všetko čo sa dá či by mal byť citlivý/á mať rada lunaparky atd...čo vas len napadne čo sa vam pači toto boli len priklady
@n0win0u prvým detským fúzikom by som neodolal samozrejme, ale taká hrubá kefa pod nosom, to už nie, nie... potom ešte aj fúziky na čele som zabudol, tiež môžu byť
blond/hnede vlasy, hnede oci, 185cm a viac, vysportovany, mohol by sa na francisca podobat, pekne obleceny, hlavne kosele nech nosi, sportovec/umelec
vlastnosti: vernost (by mala byt samozerjmostou), zodpovednost, dochvilnost, zanietenost pre veci, hlavne nech nie je flegmatik, lebo to ma ubija, mal by mat vseobecny rozhlad vo vedomostiach, hlavne jazyky by mohol ovladat
"Vnútro": Tak samozrejme by mal byť milý, empatický, a ešte to, že keby som si ho začala doberať (čo ja často tak by sa neurazil ale začal sa so mnou "naťahovať"
Záľuby: Nevadili by mi také, ako má ten na fotke Teda okrem toho fajčenia :/
Nikdy som nemala žiadne parametre. Prišiel mi do života chlapec, ktorý sa mi výzorovo páčil a jeho povaha a vlastnosti mi proste sadli. A myslím, že sme si sadli spolu veľmi dobre keďže sme spolu už nejaký ten rôčik
@forte ti poradim, ked sem tie linky buchas, tak odstran "s" z linky v https, proste secure ti to sem nehodi aj tak a tie linky funguju np bez toho ti ich sem hodi
vysnívaného nemám.... lebo keby takého mám a aj ho nájdem, tak by ma nudil, lebo by ničim neprekvapil... a nemam jeden striktný typ člověka čo sa mi lúbi
Ale zatial komplexne nejdokonalejší chlap kterého mám na zreteli jej toť! Hiddleston a hneď za ním Trentík
Proste ma musí zaujať, nemám podmienky ale keď ho uvidím tak si poviem och áno to je môj chlap, sympoš proste. A musí byť minimálne tak vysmiaty ako ja. A verný, to je najdôležitejšie.
na vzhľade mi až tak nezáleží hnedé oči alebo brada sú síce plusom, ale vôbec nie podmienkou
no a čo sa týka psychických vlastností, mal by byť inteligentný a mať prehľad, mal by byť zásadový a morálny (neznášam bezcharakterné svine).. a nemal by mi byť identický, to by som sa unudila
Moja partnerka by mala byt korejcanka, krasne cierne vlasy, dlhy nostek, mala pusinka, male prsicka, chlpata picka, nizka, chuda, mila, nezna, citliva, inteligentna a mohla by byt anarcho-kapitalistka tot vsio
Vysnívaný partner? podľa vlastnej skúsenosti viem, že na výzore nezáleží (áno, samozrejme, nechcem aby mal 300kíl alebo tak) ale viac ako výzor je charakter a povaha..pretože,čo mám z chalana, ktorý vyzerá ako model a pritom má v hlave nasraté? Mala som raz chalana, ktorý so mnou chodil len kvôli mojej kráse.. vôbec mu nezáležalo na tom, aká som..Chodil so mnou len kvôli tomu, aby sa pochválil kamošom akú má kočku ale..to je minulosť čiže..nesnívam o konkrétnom vzhľade...ak ten človek príde, tak vám určite napíšem ako vyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale má rovné vlasy s kučeravou ofinou. a tučnejšie plecia.
a má byť opálený alebo biely jak šľachtic??
vlastnosti: vernost (by mala byt samozerjmostou), zodpovednost, dochvilnost, zanietenost pre veci, hlavne nech nie je flegmatik, lebo to ma ubija, mal by mat vseobecny rozhlad vo vedomostiach, hlavne jazyky by mohol ovladat
a!!!! potesilo by ma, kedy bol fanusik gagy
hlavne aby bola zena..
vlasy ako slinheadgirl.., dlhe, kratke, lucerave, blond, rysave, hnede
vyska max 175cm
utla, stihla, a moze byt kusok pri sebe (cize taka zena)
mensie prsia..
like:sport, hudba, fotenie, dobrodruzstvo
...
sladke sny prajem
ale ten ideálny už svojim spôsobom je, tak si ho nemusím predstavovať.
a tych psychickych mam strasne velke nechutne kvantum. a keby som z nich napisala co i len desatinu, vacsina ludi by asi hadzala facepalm.
» www.skrillexhead.com/index_files/skr...
Na takéto by som sa nenahnevala
"Vnútro": Tak samozrejme by mal byť milý, empatický, a ešte to, že keby som si ho začala doberať (čo ja často tak by sa neurazil ale začal sa so mnou "naťahovať"
Záľuby: Nevadili by mi také, ako má ten na fotke Teda okrem toho fajčenia :/
-Začo?
-Za kompliment
-Za aký
-No za @15 (ušetrila som ti robotu
ale inak mi je to jedno, kľudne môže byť aj krátkovlasý blonďák, hlavne nech nie je debil...
fúzy/brada sú plus
alebo niekto s čiernymi vlasmi, modrými očami nad 175 cm
zena:
muz:
(zbozne dufam ze mi to sem tie obrazky zas neprida )
a bledý musí byť, priesvitný najlepšie, nech ho môžem študírovať zvnútra aj!
zena : neviem zeny su strasne pekne uplne vela ich je, nemam ziadnu vysnivanu proste ani
this post looks so gay it gave me homoshivers
a je to v konečnom dôsledku jedno, lebo mám u riti ako chap vyzerá, keď ma vie očariť inak
Ale zatial komplexne nejdokonalejší chlap kterého mám na zreteli jej toť! Hiddleston
a hneď za ním Trentík
no a čo sa týka psychických vlastností, mal by byť inteligentný a mať prehľad, mal by byť zásadový a morálny (neznášam bezcharakterné svine).. a nemal by mi byť identický, to by som sa unudila
a vždy som chcela mať priateľa fotografa.......
a aby počúval Beatsteaks
...