Ahojte,tento rok si idem dat prihlašku na Komenskeho do BA ale neviem či len elekronicky alebo aj normalne papierovou formou. Môžem poslať aj papierovou formou ? Ďakujem
@montgomery mysliš že som nehladala? Hladala, len na každej stranke je napisane niečo ine tak čo si mam z toho vziat keď niekde napišu len elektronicky a niekde že aj pisomne
Ja som minulý rok posielala prihlášku na Komenského a bolo ju treba elektronicky vyplniť, následne vytlačiť, dať ju potvrdiť na strednej, doplniť nejaké potvrdenia a poslať aj tú papierovú formu... Aspoň lekárska fakulta to má takto.
Ja som to mal tak, že som sa prihlásil najprv elektronicky to ma zaevidovalo a vyplnenú som si ju vytlačil a s potrebnými prílohami som to musel potom priniesť osobne na študijné alebo im to poslať.
nesom si istý, no ak nechces podavat papierovu (ze vobec nepojdes na poštu) tak musis mať elektronicky podpis, a ten sa vybavuje na policii, alebo na okresnom urade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov