bol som na VAPACu a kľudne môžeš ísť aj na informatiku myslím že tam sú teraz také veci že bez skúšok pôjdeš ak spravíš maturitu z matiky (nechcem klamať) , nie som si istý , ale celkovo nároky na prijatie bez skúšok sú celkom nízke , aspoň čo sa týka SK škôl
@wewo tak sa drz ja idem z tade dpce to ak si nemal jednotku max 2ku z matiky aj to na gympli alebo na technickej tak to ani neskusaj lebo sito neskutocne
prečo by mal každý, kto chce ísť na VŠ bez prijímačiek z nej rýchlo vyletieť ? Aj ja chcem isť, ale hlavne preto, lebo nechcem mať pocit, že som sa 4 roky snažila o dobry priemer nadarmo (samozrejme nie doslovne všetky vedomosti sa zidu na prijimackach)
@somarinka nejde ani o to, ze by mala dana osoba hned z nej vyletiet. ide o to, ze ked sa na danu skolu dostanes bez prijimaciek, tak to hned automaticky neznamena, ze je to lahka skola a ze ked si sa tam dostal bez prijimaciek, tak to bude prechadzka ruzovou zahradou. aby si nevyletel, tak musis makat. priklad: STU
a druha vec: vela ludi si dava taku akoby poistku, aby mali istotu, ze ked ho nevezmu na ziadnu skolu, tak ho vezmu aspon na tu skolu kam sa nerobia prijimacky. ale ked sa napokon dostane na tu takzvanu jeho poistku, ktora ho nebude ani bavit, tak je vacsia sanca, ze to bude flakat a napokon ho vyhodia.
su to iba moznosti, ale ide o to, ze clovek musi makat. that's all
práve toto som nevedela, len viem, že majú/máte napríklad iba základy fyziky, takisto aj iné osnovy na väčšine predmetov ako my, preto mi bolo divné že by mohli normálne pokračovať na ing. pričom majú tie veci o niečo /možno o dosť/ ľahšie ...
@tikalok matfyz určite nie je brnkačka, to by som si ani nedovlila tvrdiť, fakt. No ten prístup učiteľov je tam naozaj strašný a vlastne aj celého vedenia, čo som počula
@majusssska no my sme Bčkoví bakalári, čiže máme nižšiu výmeru hodín. tým pádom si v tretiaku budeme platiť kurzy toho, čo nám chýba a tam keď prejdeme (skúška), tak potom to sú jak by prijímačky na Ing. a potom vyberieme odbor...
@spomienky7 na stu stačí sedliacky rozum? chlapče ty musíš riadne fetovať...v každom príspevku o škole musíš spomenúť tú farmáciu na ktorú chodíš či čo to navštevuješ.
@33 nechodim este som na gympli.a nefetujem.a tuto hovorim o stu,nie o niecom inom takze,nehovorim,ze stu je lahka-patri k najtazsim,ale staci tam logika najme.takze,racej ticho
@spomienky7 to si pekne vedla na stu ti nestačí len logika. skús spraviť napr na fakulte MTF takú náuku o materiáloch bez učenia to by som rád videl ako by si tú skúšku logicky spravil. vidíš ešte si ani nebol na výške a píšeš tu ťažké rady.
na masmediálnom inštitúte ani na žiadom mgr nie som ale aj na tých študentov masmediálnej fakulty si otváraj ústa až ked niečo doštuduješ.
Nehnevajte sa ale ako moze niekto hodnotit STU ze je lahka skola patri medzi najtazsie a chemicka je najlepsia vysoka skola na slovensku robil sa prieskum ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
imho veľa odborov,po ktorych nie je taký dopyt študentov,ako Fyzika na FMFI UK
a druha vec: vela ludi si dava taku akoby poistku, aby mali istotu, ze ked ho nevezmu na ziadnu skolu, tak ho vezmu aspon na tu skolu kam sa nerobia prijimacky. ale ked sa napokon dostane na tu takzvanu jeho poistku, ktora ho nebude ani bavit, tak je vacsia sanca, ze to bude flakat a napokon ho vyhodia.
su to iba moznosti, ale ide o to, ze clovek musi makat. that's all
ale tak hovorím, nové labáky sú dobré labáky
na STU ti staci sedliacky rozum a nemusis sa az tak velmo ucit!
mám taký pocit, že iba bakalár sa tam dá s tým spraviť, neviem presne
mozu ist aj dalej na ing ( alebo mgr?), len si musia dorobit nejake skusky z fyzikaly, icka a neviemco este
ale z fiitky by som bol zdeptaný aj ja, prístupom vyučujúcich a tak..
práve toto som nevedela, len viem, že majú/máte napríklad iba základy fyziky, takisto aj iné osnovy na väčšine predmetov ako my, preto mi bolo divné že by mohli normálne pokračovať na ing. pričom majú tie veci o niečo /možno o dosť/ ľahšie ...
na masmediálnom inštitúte ani na žiadom mgr nie som ale aj na tých študentov masmediálnej fakulty si otváraj ústa až ked niečo doštuduješ.