Ahojte
Viem, že tu už bolo milión diskusii o výške, ale potrebovala by som poradiť.
Chcela by som ísť študovať spev, no tu na Slovensku sa samostatne dá študovať iba operný spev (aspoň čo viem). Tak som rozmýšľala nad kombináciou vysoká škola prekladat
no ja som spevak zrovna neni ale asi najlepšie bdue ak si vyhladaš informacie o jednotlivych skolach na ich web strankach dozvieš sa čo tam otvaraju, informacie o prijati i o stipendiu
@chemon ja už som toľko toho popozerala, až mi z toho šibe.. a keď som tak prechádzala rôznymi stránkami škôl, niektoré ani neboli aktuálne, tak teraz ako sa má človek niečo dozvedieť... ach... :/
no veď áno na herectvo, však muzikál nie je len o spievaní. Umelecké klasické spievanie atď - zase na konzervatóriu, čo je asi najlepšia voľba lebo je to univerzálne umelecké vzdelanie. Ak chceš spievať iba moderný spev tak na to ti stačí ísť do superstár
Ja viem... ale to konzervatórium, neviem ako to tam chodí, keď by som to neštudovala ako strednú školu. Jediné, čo mi ostáva, je asi napísať tam mail a hotovo..
@laura15902 mam kopu kamaratov co studuju na konzerve popri resp. davno po vystudovani vysokej skoly ale nemam pocit ze by nieco platili (iked nie som si ista) aspon teda na Cirkevnom konzervatoriu.. celkovo to potom riesia tak ze chodia len na odborne predmety cize v podstate individualny studijny plan
tato kombinacia nie je uplne jednoducha (prekladatelstvo + konzerva) a neviem hlavne ci by som volila muzikalovy spev resp. hudbno dramaticky, pretoze tam je celkom dost predmetov tak neviem ako by si to stihala, kedze aj na prekladatelstve ti daju zabrat celkom
ja osobne som prvacka na prekladatelstve, jedna spoluziacka studuje zarovno s tym aj flautu na konzerve (tam je uz tretiacka tusim) a zatial zije cize asi sa to da zvladnut
@bejkasmejka no možno si zvolím niečo iné ako prekladateľstvo, ale neviem ešte čo.. len toto mám v hlave už od 1. ročníka na strednej a neviem čo iné by som šla študovať.. nič iné ma tak nebaví ako jazyky a spev...
Takže skúsim si pozisťovať to s tým konzervatóriom a uvidím.. a ďakujem veľmi pekne za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tato kombinacia nie je uplne jednoducha (prekladatelstvo + konzerva) a neviem hlavne ci by som volila muzikalovy spev resp. hudbno dramaticky, pretoze tam je celkom dost predmetov tak neviem ako by si to stihala, kedze aj na prekladatelstve ti daju zabrat celkom
ja osobne som prvacka na prekladatelstve, jedna spoluziacka studuje zarovno s tym aj flautu na konzerve (tam je uz tretiacka tusim) a zatial zije cize asi sa to da zvladnut
Takže skúsim si pozisťovať to s tým konzervatóriom a uvidím.. a ďakujem veľmi pekne za radu