Čaute potrebujem nejaké info. bol som prijatý na FRI UNIZA, ale je tam uvedené že "Prijímacie skúšky: Osobná účasť je nutná aj pre uchádzačov prijatých bez prijímacej skúšky." A teraz no načo sa tam mam trepať do ZA? Čo tam , čo chceju? ach. bože.... a po
Čau budúci spolužiak aj ja idem na FRIčku a tiež bez príjmačiek lebo som robila SCIO ale musíme tam ísť na pohovor im dokázať že vlastne tie podmienky spĺňame.. Teda napríklad ja im musím ukázať certifikát, tí čo mali priemer do 1.5 vysvečko a tak.
@dottie čauko čauko a Ďakujem @willbebetter hmm lenivosť by som nepovedal skôr by som využil svoj čas inak než sa tam trepať z východu raz a potom zase na zápis - Ako keby nemám čo robiť ty trubka. A je mi smiešno z tvojho komentu - takých mam rád nepozná už súdi, už si vytvára názory, už pozná jeho predpoklady. ach
@willbebetter ja ti neviem, ale pohorsovat sa nad byrokratickymi nezmysami nemusi vzdy znamenat lenivost pokial to je o tom, ze sa tam ma dotrepat a podpisat nejaky papier alebo co, ty by si sa nad tym ani nepozastavila a sla?
@5 aj mne je smiesno z ludi ktori zakladaju forka na birdzi namiesto toho aby napr. zavolali na studijne a zistili si co od nich chcu. ahoj cau :letim:
@nenay urobila by som to co som napisala vyssie. nechapem zmysel tohto fora. a okrem toho, ak sa tam musi dostavit, co tymto poriesi? nic proste tam bude musiet ist a bodka.
@willbebetter vopred hovorím, že sa nechcem s nikým hádať, ale toto na birdzi fakt neznášam. Niekto sa spýta úplne normálnu otázku a ostatní sa do neho začnú navážať.. Napríklad aj mňa to celkom nasralo keď mi prišiel list že tam mám prísť lebo som počítala s tým, že tam prídem až na zápis a už som mala plány ako pôjdem na trip hneď po maturách. A neporiešil nič tým že sem napísal, to je pravda ale predsa na to je tu to fórum, aby sa ľudia mohli pýtať - na čokoľvek.
@dottie oki v poriadku, beriem spat, myslim si o tom sice svoje /lebo VS je o samostatnosti/ - ale nebudem sa tu hadat, to neobohati nikoho cas a ja sa musim ucit na statnicu takze good luck v studiu
@willbebetter autor len napisal, co ho najebalo a ty tu pises o lenivosti, potom o samostatnosti....najlepsie je, ked sa takyto neochotni ludia stazuju na slovensku mentalitu
weny jedna sa o omyl. Škola nevedela kto si a kto su tvoji rodičia. Keby to bola vedela, nikdy by si nedovolila takto Ťa obťažovať. Príslušna pracovníčka studijneho oddelenia bude okamžite vyhodená za to že si Ťa dovolila pozvať na prijimaciu skúšku. A samozrejme dostaneš finančnú kompenzáciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@willbebetter hmm lenivosť by som nepovedal skôr by som využil svoj čas inak než sa tam trepať z východu raz a potom zase na zápis - Ako keby nemám čo robiť ty trubka. A je mi smiešno z tvojho komentu - takých mam rád nepozná už súdi, už si vytvára názory, už pozná jeho predpoklady. ach
@nenay urobila by som to co som napisala vyssie. nechapem zmysel tohto fora. a okrem toho, ak sa tam musi dostavit, co tymto poriesi? nic proste tam bude musiet ist a bodka.