@nestrachujsa Poklona múdrym ktorý nám to nevyhadzujú na oči, ale naopak snažia sa o svoju múdrosť podeliť. Môj problém je v tom že odbor som si nevybral dobre, a chcem niečo úplne iné ale je to dosť riskantný odbor a vlastne.....CELKOVO ROZHODOVANIE NIE JE MOJA SILNA STRANKA
@nestrachujsa nestrachuj sa @Xy12345 bude to shit za par rokov preplneny trh vysokoskolakmi, ktori 7 z 10 idu na VS len z toho dôvodu lebo nevedia co ine by v zivote robili, a tak sa len flakaju dalsich 5 rokov a po ukonceni zistia ze su presne tam, kde boli predtym. Ale kazdopadne podporujem tych, co maju sny stat sa lekarom, alebo cimkolvek co ich bavi a maju viziu. Jedine v tom pripade ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@Xy12345 bude to shit za par rokov preplneny trh vysokoskolakmi, ktori 7 z 10 idu na VS len z toho dôvodu lebo nevedia co ine by v zivote robili, a tak sa len flakaju dalsich 5 rokov a po ukonceni zistia ze su presne tam, kde boli predtym. Ale kazdopadne podporujem tych, co maju sny stat sa lekarom, alebo cimkolvek co ich bavi a maju viziu. Jedine v tom pripade ano