Prosím Vás, neviete, či už všetky VŠ u nás akceptujú certifikáty z AJ miesto matury ... alebo ak tak aké ... a keď tak aspoň taká UPJŠka v KE, UK v BA a Trnavská univerzita ĎAKUJEM
inak toto aj mna zaujima ... ked mam Certificate City and Guilds, podla toho co viem , niektore respektuju , ine nie ... treba pisat emaily na jednotlive skoly a zistovat
Ak máš certifikát uznaný strednou školou ako náhradu maturity, na zadnej strane mat. vysvedčenia je zopár viet o tom že ti bol uznaný a VS by to mala rešpektovať.(ako by si z tej AJ maturovala) Ja mám FCE (Cambridge B2) a na UPJŠ ich zaujímalo len maturitné, o certifikát zvlášť sa nestarali ( a to som sa bál že ho budem musieť dať znovu preložiť a overiť notárom )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A potom viem na 100 percent ze UK bere Toefl, statnicu ine neviem...ale urcite cambrigske musia
ale na UK BA som posielala statnu jazykovu skusku z AJ uroven B2 ako namiesto maturity vies....