Ahojte. Študuje alebo Študoval niekto v Čechách ? Chcela by som vedieť či sa mi viacej oplatí ísť na VŠ do Čiech alebo ostať tu na SVK ? Doštudovávam Obchodnú akadémiu a ďalej by som chcela pokračovať napr. na VŠE v Prahe. Pravdaže ešte premýšľam. Prijala
nahodou VSE je super ja som zatial maximalne spokojna spolubyvajuca pred rokom studovala v blave na ekonomickej a to sa vraj s VSE neda ani nahodou porovnat .. sice je to aj tazsie ak sa nebudes ucit tak tuto skolu nedas. ale mas tu ovela viac prilezitosti najst si popri skolu pracu v obore ktoremu sa chces dalej venovat a su tu uzasni ludia !!!!
@bress VSE je jedna z najlepsich EKONOMICKYCH skol v strednej Europe...ludia co hovoria, ze VSE nie je poriadna bud na nej nikdy neboli alebo ju porovnavaju s Karlovkou alebo nejakou inou univerzitou, ktora nie je specializovana tak ako VSE....a mne sa na VSE viac paci oproti MUNI
@annaaninka Vela o tom neviem,ale uplatnenie z toho musi byt dobre. A skola to musi byt skvela,vsetko v anglictine,zahranicni studenti,zahranicni ucitelia. Ak mas len 16 rokov,tak na rozmyslenie mas este cas,nemyslis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov