zdravim vsetkych, chcem ist studovat politologiu a prihlasku si davam na UCM v Trnave a na UKF v Nitre. chcel by som sa opytat aky je rozdiel medzi tymito dvoma skolami, ktora ma lepsiu uroven, ci je na nich akreditacia na tento studijny odbor a ci tam te
odporucila by som ti tu v Nitre .. ze ta je na lepsej asi urovni ..ja chodim na UCM sice ta stupnica je tazsia ,ako na inych VS ,ale nieco mi vravi ze UKF ...je na tom lepsie ale daj si na obidve , ked tam urcite ta zoberu na UCM-ku takze to mas taku rezervu
Na UKF by som už nikdy viac nechcela študovať(jediná výhoda, ktorú na UKF vidím, sú super ľudia, ktorých som tam postretávala). Už som si sčasti začala zvykať na tradičný neorganizovaný chaos, ale každodenne ma tam dokáže niečo rozčúliť. A to nielen mňa, drvivá väčšina ľudí zdieľa rovnaký názor. Pokiaľ nechceš prísť o nervy, tak tam nechoď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov