No ja som mala dosť keď som sa musela vyštverať na skalnaté pleso peši a odtiaľ na hrebienok a studenovodské vodopády a okolo bílikovej chaty naspäť dole... ono to možno aj stálo za to... ale všade okolo nás išli odpočinutí ľudia v lanovkách a to bolo dosť iritujúce
vysoke tatry su asi najvacsou dominantou tejto republiky a zaroven jedna z mala poslednych veci, na ktore mozeme byt fakt hrdi a ktorymi sa mozme piysit. podla mna stoji za to kazdy jeden stit, vrch ci kopec vysokych tatier.
Hrebienok-Zamkovského chata-Teryho chata-Priečne sedlo-Zbojnícka chata(na 2 dni) napríklad. Alebo Ždiar-Kopské sedlo-Zelené pleso-jahňací štít(na 2 dni). Dobré je aj na rysoch ale radšej prespať na chate a ráno vyjsť na vrchol pred 8:00 neskôr tam je hotové mravenisko a je to o ničom.
@james144 okruh cez priečne sedlo na dva dni? my sme išli jeden a nebol to problém, neviem si predstaviť kde by som tam nocovala že aký by to malo zmysel. ale inak je to nádherná túra. obe studené doliny sú parádne
@luwele no keď som tam bol som mal možno 10 ale prespať určite nieje problém na niektorej z chát vždy je fajn tam niekde prespať pozrieť si západ alebo východ slnka posedieť pri čaji ako sa plašiť na nejaké rýchle kolečko zmysel je užiť si tu krásu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- emanuel. zuby trčia z riti.
to je u mna asi jedina tura na ktoru nemam dobre spomienky. bola som este mala a viem len to ze ma hrozne tlacili topanky ked sme to isli