Ja mam tak rozvrh, ze chodim, lebo vlastne musim, a ked som bola v skole, tak som chodila na prednasky, no kebyze mam prist do skoly skor alebo v nej ostat dlhsie, tak to na prednsky urcite nejdem
chodim hlavne na prednasky z toho co ma bavi (chemia, fyzika, mikrobiologia) .. ostatne prednasky len ak sa mi chce...
@4 povinne prednasky?? .. to uz co je za bullshit.. sice to aj nam povedali a aj inym ludom co poznam na roznych skolach tvrdia ze je to povinne ale nepocul som este o nikom kto by mal nejaky problem za to ze tam nechodi (okrem toho ze je potom vytrety na skuske )
chodím na prednášky, minulý semester som nechodil tuším na dva predmety, pretože tie prednášky boli jednoducho oničom... tento semester nechodím iba v piatky ráno, ale to len preto, že celkovo mi škola končí vo štvrtok o 9:40
je tu vela faktorov, ktore rozhoduju : ci je prednaska rano al. vecer, ci je to zaujimavy predmet, ci nemam vtedy uz iny program a tak .
a ako sa tu spominalo - povinne prednasky - .. my to vraj mame v skolskom (ci ako sa to vola) poriadku, ale zatial na tom trva len 1 ucitelka, ktora robi seriozne aj prezencky :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@4 povinne prednasky?? .. to uz co je za bullshit.. sice to aj nam povedali a aj inym ludom co poznam na roznych skolach tvrdia ze je to povinne ale nepocul som este o nikom kto by mal nejaky problem za to ze tam nechodi (okrem toho ze je potom vytrety na skuske )
a ako sa tu spominalo - povinne prednasky - .. my to vraj mame v skolskom (ci ako sa to vola) poriadku, ale zatial na tom trva len 1 ucitelka, ktora robi seriozne aj prezencky :/