scenáristiku. voľný čas je pre mňa pojmom realtívnym a po skončení školy sa nevidím, pretože v týchto veciach človek nikdy nevie, no štatisticky sme na tom s uplatnením výborne. rozhodne chcem plávať vo vodách literárnych a filmových.
voľného času som mala doteraz dosť. uplatnenie mi asi nehrozí žiadne. ale beriem to pozitívne. presťahujem sa do slovinska, budem prenajímať priváty pri mori a robiť sprievodkyňu v alpách.
Študujem druhý rok Pozemné stavby a architektúru v Bratislave,neverím že to dotiahnem až na inžiniera lebo tu nás vyhadzujú jedna radosť a ja som už na konci so silami,a voľný čas nemám žiaden,možno tak na vianočné sviatky mám viac chvíľ oddychu A ak to náhodou doštudujem tak uplatnenia sa určite nebojím
Ja by som najradsej nestudovala nic, len par jazykov a vypadla z tejto diery chcela by som robit delegatku v nejakej cestovke a po cely rok byt niekde fuč! Neviem preco som zakotvila tam, kde teraz idem studovat...
@zannie ja som chcela ísť na všmu, ale potom som si uvedomila, že vysoko rúbem a nestihla som si tú prihlášku poslať, nejako mi nedošlo, že aj v bb to je.. môžeš mi napísať do TS.ky z čoho pozostávali prijímačky prosím? ...
a teraz nie som nikde, chodila som dva semestre na slovenčinu - nemčinu ale vzdala som to.
Ja idem studovat stavebne inzinierstvo, a tak co som pocul z volnim caqsom je to dost bieda ale tak kdo bude chciet ten si urcite najde volny cas na ukor studia, a ti sikovnejsi si to sikovne sklbia
editorstvo a vydavateľská prax.. prvý ročník, uvidíme, ako mi to pôjde.. a chcela by som sa uchytiť v redakcii, zozačiatku noviny, neskôr vydavateľstvo.. ale to by všetko muselo ísť až príliš ľahko.
a ak by ma to predsa len prestalo baviť, mám maturitu z matiky a fyziky, takže by som sa dala touto cestou. ale to sú naozaj len zadné dvierka..
studujem Robotiku, predtym Aplikovanu informatiku. Uplatneny uz som, vobec neriesim nejaky vyber zamestnania. Volneho casu som mal pocas skolu tolko, kolko som si spravil, normalne som stihal skolu, pracu a aj osobny zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a teraz nie som nikde, chodila som dva semestre na slovenčinu - nemčinu ale vzdala som to.
a ak by ma to predsa len prestalo baviť, mám maturitu z matiky a fyziky, takže by som sa dala touto cestou. ale to sú naozaj len zadné dvierka..